6 stoere vloerkleden voor een gamekamer

6 stoere vloerkleden voor een gamekamer

Wanneer je een fanatieke gamer bent, zul je veel tijd doorbrengen in je gamekamer. Je weet dan als geen ander dat het belangrijk is dat je gamekamer zo comfortabel mogelijk ingericht is. De meeste gamers zijn al in het bezit van een goeie stoel en de nodige elektronica, maar daarnaast zijn er nog andere accessoires, zoals een vloerkleed, die je gameroom extra sfeervol en comfortabel kunnen maken. Een vloerkleed in je gamekamer heeft veel voordelen. Naast dat het de kamer sfeer geeft, dempt het geluiden en is het lekker warm je aan voeten. Ook voorkom je krassen op je vloer door bijvoorbeeld het schuiven van je gamestoel.

Zit je er ook aan te denken een vloerkleed te kopen voor in je gamekamer? Stop met zoeken want wij hebben de beste gamekamer vloerkleden hieronder voor je op een rijtje gezet.

 

  1. Niet iedereen gamet vanuit een bureaustoel, maar heeft in plaats daarvan bijvoorbeeld een bankstel voor zijn scherm staan. In dat geval kun je kiezen voor hoogpolig vloerkleed Fender in Antraciet/zwart. Dit vloerkleed is lekker zacht aan je voeten en door de donkere kleur heeft het vloerkleed een stoere uitstraling.

  1. Wil je graag wat meer kleur toevoegen aan je gamekamer? Dat kan perfect met vloerkleed Felva Viscose Silk Groen. Vloerkleed Felva is lekker zacht aan de voeten maar is daarnaast ook geschikt om met een bureaustoel overheen te rollen.

  1. Wil je een vloerkleed met een patroon om je gamekamer wat minder saai te maken dan hebben wij vloerkleed Aurore in antraciet voor je. De geometrische vormen op dit vloerkleed sluiten mooi aan bij de algemene uitstraling van een gamekamer.

  1. Een wollenvloerkleed in een gamekamer? Dat kan zeker! Wollen vloerkleden zijn geschikt voor als je gamet vanaf een bank. Voor een extra stoere uitstaling kun je kiezen voor een donkere kleur zoals antraciet. Een mooi voorbeeld van een wollen vloerkleed is Idra Grijs. Doordat dit vloerkleed gemêleerd is oogt het iets speelser en is het ver weg van saai.

  1. Dit is het Vloerkleed Modern Artline Met Strepen Zwart. Als je het ons vraagt ook een echte sfeermaker in de gamekamer. De geometrische vormen op dit vloerkleed geeft een gamekamer echt een stoere touch. Tevens is dit vloerkleed erg geschikt om overheen te rollen met een bureaustoel.

  1. Hou je van een beetje vintage en kleur? Dan kun bijvoorbeeld kiezen voor Vintage Vloerkleed Aila Groen. Dit kan een gamekamer die stoere industriële look geven. Niet zo’n fan van de kleur groen? Geen probleem, want dit Vintage Vloerkleed Aila is in meerdere kleuren te verkrijgen in onze webshop.

Goeie tip:

Wanneer je kiest voor een vloerkleed in je gamekamer, raden wij aan hierbij een antislip onder vloerkleed te kopen. Zo voorkom je dat het vloerkleed gaat schuiven terwijl je er over heen rolt met je bureaustoel en het vloerkleed mooi op zijn plek blijft liggen. Ook geeft het je vloerkleed een langere levensduur.  

Bedankt voor het lezen! Wil je graag meer inspiratie opdoen? Kijk dan ook op ons Instagram @vloerkledenloods of lees meer van onze blogs op www.vloerkledenloods.nl

© Beryl van der Mossel


Related Products

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode