Buitenkleden trends 2020!

Buitenkleden trends 2020!

Als er één item is dat patio’s, terrassen en balkons opfleurt, is het wel het buitenkleed

Buitenkleden zijn bijzonder veelzijdig en multifunctioneel. Ze zijn gemaakt van robuuste materialen en houden stand in wind en weer. Dankzij hun goede eigenschappen, synthetische vezels zijn ze zeer geschikt voor buiten en voor binnenruimtes die intensief gebruikt worden. Bovendien is een buitenkleed absoluut lichtbestendig en behoudt het zijn lichte kleuren ook na blootstelling aan zonlicht. Buitenkleden zijn een echte blikvangen voor je balkon of terras.

Ook is het buitenkleed de ideale oplossing voor oneven tegels, droge grond en onkruid: leg er een kleed over en er is niks meer van te zien. Dan is het wel zaak voor een exemplaar te gaan dat de verschillende elementen met vlag en wimpel doorstaat. Een kleed dat ook prima bestand is tegen een Hollandse hoosbui. Wat er zo uniek is aan de buitenvloerkleden is dat ze tweezijdig zijn. Als het tijd is voor een andere kleur dan kun je de andere kant van het vloerkleed pakken. Alle buitenvloerkleden hebben een voordelige prijs.

 

New in!

Ook qua design mogen onze buitenvloerkleden er zeker zijn. Buitenkleden met een vintage design, met geometrische patronen of een Scandinavische look. Het aanbod aan kleuren is ook zeer divers: natuurlijke bruintinten zijn net zo goed vertegenwoordigd als de zwarte/witte. Ook de afwisseling aan maten en vormen laat niets te wensen over en voldoet zelfs vaak aan bijzondere eisen. Veel balkons zijn erg smal en daarom is een klein kleed met de afmeting 80 x 150 cm geschikt als balkonkleed. Ook grote terrassen kunnen met een mooi buitenkleed gedecoreerd en verfraaid worden. Gebruik bijvoorbeeld hiervoor de afmeting 340 x 240 cm. Ook hebben we de afmeting 160 x 230 cm die vaak gebruikt wordt bij een gezellige tuinset.

We hebben een aantal nieuwe exemplaren toegevoegd aan onze collectie die jaar. Nieuwe kleuren voor onze bestsellers van vorig jaar. Ben jij nou erg benieuwd geworden kijk dan gauw verder op onze website en scoor jouw perfecte buitenkleed!


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode