Doei winter, hallo zomer! De trend van 2022: buitenkleden

Doei winter, hallo zomer! De trend van 2022: buitenkleden

Ronde buitenkleden voor contrast

Door een buitenkleed toe te voegen ga je echt vaker buiten zitten en wie wil er nou niet buiten zijn als het lekker weer is? Al die losse tuinmeubels, wat moet je daar nou mee? Door wat meubels en accessoires bij elkaar te zetten rondom een vloerkleed, creëer je eenheid.
Geen zin in teveel hoekjes? Wij hebben ook ronde buitenkleden met leuke patronen en kleuren! Ook dit zorgt voor één geheel en een contrast met alle rechte lijnen. Een van de leukste dingen aan onze buitenkleden is dat ze dubbelzijdig zijn. Dit betekent dat de kleuren aan de andere kant van het kleed tegengesteld zijn. Zo kan je het omdraaien als je even ergens anders aan toe bent!

De buitenkledentrends van 2022

Er zijn woontrends, maar ook trends voor buiten! Wij hebben een paar voor je op een rijtje gezet. Vintage buitenkleden geven jouw buitenruimte een authentieke uitstraling. Helemaal nieuw, maar toch retro. Een vloerkleed met een patroon zorgt voor een speelse look en kan helemaal bij je eigen stijl passen. Zo hebben wij vloerkleden met een ruitpatroon en met bladeren. Deze buitenkleden zijn te verkrijgen in verschillende kleuren en afmetingen. Natuurlijk is een buitenkleed vooral bedoeld voor de zomermaanden, maar in de winter kan je je buitenvloerkleed gewoon naar binnen halen! Zo krijg je nooit genoeg van je mooie vloerkleed.

Grote buitenkleden

Onze buitenkleden zijn te verkrijgen in verschillende afmetingen. Voor iedere tuin, terras of balkon hebben wij een passende maat. Wil je je buitenruimte wat meer opvullen? Kies dan voor een groot buitenkleed. Hier kan je bijvoorbeeld meerdere meubels of accessoires bij zetten. Een groot kleed zorgt voor rust door het ruimtelijke gevoel wat het geeft. Je zitgedeelte kan zo een stuk groter lijken met een groot vloerkleed.

Ben jij geïnspireerd na het lezen van deze blog? Laat het ons weten en deel jouw interieur of exterieur foto op je socials met #vloerkledenloods en tag ons @vloerkledenloods 


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode