Je huis verwarmen met een vloerkleed

Je huis verwarmen met een vloerkleed

Heb je al eens gedacht aan een vloerkleed als isolatie? Isoleren hoeft namelijk niet lelijk te zijn. Met een vloerkleed kun je hartstikke goed je interieur opleuken.
Maar een vloerkleed ligt daar natuurlijk niet alleen om mooi te zijn. Het is ook nog eens erg nuttig. Het heeft namelijk een hoge isolerende werking. Zo kun je
de verwarming een graadje lager zetten!

De tocht die normaal gesproken omhoog kan komen, wordt nu tegengehouden door het vloerkleed. Zo houd je dus lekker warme voeten, heb je een zachte ondergrond en geen last meer van tocht. Bovendien staat het mooi en kun je er ook nog op besparen. Win-win!

Wollen vloerkleden

Een wollen vloerkleed is helemaal van deze tijd. Het ziet er mooi uit, heeft een hoge isolerende werking en is ook nog eens duurzaam. Zo zorgt het voor een aangename temperatuur en heb je geen last meer van koude voeten. Wat ook een groot voordeel is aan een wollen vloerkleed is dat deze een afstotende werking heeft op vocht en vuil. Mocht je eens wat morsen, dan is dat geen enkel probleem.

De wollen vloerkleden komen in verschillende maten en kleuren. Bij ons kun je kiezen uit een breed assortiment. Het is wel aan te raden om er een antislip
onder te leggen zodat het vloerkleed langer mooi blijft en de isolerende werking
optimaal is.  

Wollen vloerkleed Bergamo 250 Blauw - Interieur05

Hoogpolige vloerkleden

De hoogpolige vloerkleden blijven in trek. Ook deze kleden hebben een hoge isolerende werking en zijn erg zacht. Door de vele kleuren passen ze in elk interieur en geven ze een warme uitstraling.

Onze Berber vloerkleden zijn erg geschikt om de tocht tegen te houden. Zo geniet je optimaal van de warmte in huis.

Berber vloerkleed hoogpolig Groen/Cream - scandinavisch - nea - Interieur05

 


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode