Vloerkleed onder de eettafel

Vloerkleed onder de eettafel

In een gezellige eethoek komt altijd een vloerkleed voor.

Een vloerkleed voor onder de eettafel lijkt misschien niet praktisch als je kijkt naar alle vlekken die erin komen, kies dan voor het vloerkleed Sabang. Deze is makkelijk in de onderhoud en perfect voor jouw eethoek. Een vloerkleed in je eethoek kan net dat beetje extra sfeer geven en dat staat ook nog eens ontzettend leuk.

 

Tips:

Heb je een ronde tafel, een 4-zitter of een 8-zitter? Alle maten zijn mogelijk. En nu hoor ik je denken, maar welke afmeting is geschikt voor mijn tafel dan. Hiervoor hebben we een aantal tips:

Tip 1: Om te zien welke maat je vloerkleed kan worden is het handig om gebruik te maken van tape op de grond, door verschillende mogelijkheden te proberen zul je zien dat je beter inzicht krijgt in je ruimte. Kies er altijd voor om het vloerkleed groter te nemen dan je tafel.

Tip 2: Ga niet voor te klein, het laat je ruimte optisch kleiner lijken zodra je ook een klein vloerkleed neerlegt. Ook is een klein vloerkleed niet handig voor onder de eettafel. Zorg dat alle stoelen er ruim op kunnen komen te staan en dat het vloerkleed minimaal 70 cm aan elke kant over houdt.

Tip 3: Doordat je in de eethoek veel te maken krijgt met schuivende stoelen is een antislip ondertapijt zeker aan te raden, het biedt veel veiligheid, is beter voor het vloerkleed en houdt het vloerkleed netjes op zijn plek.

 

 

Kies je vloerkleed in verhouding met de tafel

Het klinkt misschien voor de hand liggend, maar het is het beste om een ??kleed in dezelfde vorm te nemen als de tafel. Heb je een ronde tafel? Neem dan een rond tapijt. Een vierkante tafel? Een vierkant kleed. Een vierkante tafel op een rond tapijt is een vreemde keuze, omdat de hoeken van de tafel de prominente eigenschap van de ruimte worden. Hetzelfde geldt voor een vierkante tafel op een rechthoekig tapijt, als je dit zou doen zou er een overdaad aan lege ruimte zijn boven het vloerkleed, dit betekent natuurlijk niet dat het helemaal niet kan. Maar wil je voor safe gaan? Dan ga je voor een kleed dat de vorm van de eettafel weerspiegelt.


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode