Waarom een buitenkleed?

Waarom een buitenkleed?

Waarom niet een buitenkleed?! Alle voordelen op een rij

De nieuwe trend is toch wel een buitenkleed in je tuin of op je balkon. Het maakt het een stuk huiselijker en het voegt eenheid toe. Bovendien zijn onze buitenkleden van super kwaliteit en is er heel veel keus, zodat jij een kleed kan kiezen die precies bij jou past. Wie wil dat nou niet?

De voordelen van een buitenvloerkleed van Vloerkledenloods;

- Weinig tot geen onderhoud nodig
- Erg sterk materiaal
- Weerbestendig
- Veel buitenkleden hebben 2 verschillende kanten
- ‘s winters ook geschikt voor binnen
- Verkrijgbaar in rond, rechthoek en loper -vorm
- Blijft goed liggen door het gewicht en de dikte
- Voelt zacht aan

 

Het Nederlandse weer en je buitenkleed

Een super leuk voordeel aan onze buitenkleden is dat je ze in de winter gewoon binnen neer kan leggen.
Zo heb je in de wintermaanden nog steeds plezier van je buitenvloerkleed!
In de zomer hebben wij hier in Nederland natuurlijk ook niet altijd mooi weer. Gelukkig zijn onze buitenkleden gemaakt van polypropyleen of jute, hierdoor zijn ze super sterk en blijft de kwaliteit hetzelfde.

Ruime keuze aan vormen, kleuren en afmetingen van je vloerkleed

Bij Vloerkledenloods is er ruime keuze aan kleden, zodat er een passend kleed is voor iedereen! Je kunt kiezen uit verschillende vormen, zoals: rechthoek, rond en loper. Onze lopers voor buiten zijn vaak perfect voor een balkon of een andere smalle ruimte.
De afmeting van je vloerkleed is belangrijk. Kijk en meet daarom van tevoren alvast goed wat de maten zijn van de objecten die je bij je vloerkleed wil combineren.
Vaak vinden mensen het lastig om een kleur vloerkleed te kiezen. Daarom hebben wij verschillende kleuren waar je uit kunt kiezen. Kom je er nogsteeds niet uit? Vraag ons om advies!

 

 

Ben jij geïnspireerd na het lezen van deze blog? Laat het ons weten en deel jouw interieur of exterieur foto op je socials met #vloerkledenloods en tag ons @vloerkledenloods


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode