Leveringsinformatie

Vloerkledenloods biedt een uitgebreid en uniek assortiment aan vloerkleden. Veel artikelen zijn uit voorraad leverbaar en waar dat niet zo is, is over het algemeen de levertijd redelijk kort. Zo worden de meeste vloerkleden op bestelling binnen 2 à 3 weken geleverd. 

GRATIS VERZENDING

Ongeacht het totaalbedrag van je bestelling, hoef je bij Vloerkledenloods geen verzendkosten te betalen. Vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent indien op voorraad morgen in huis. 

Gratis stalen

Nog niet zeker welk kleed je wilt bestellen? Bestel dan een GRATIS staal! Voor het leveren van een staal vragen wij 20 euro borg. Bestel je meerdere stalen? Voeg dan meerdere aantallen toe. Zodra het bedrag is ontvangen wordt het staal van het betreffende vloerkleed naar je toe gestuurd. Je mag het staal gratis 7 dagen in huis houden. De 20 euro borg wordt op je bankrekening terug gestort nadat de staal in goede orde retour is gekomen.

Er zijn nog niet van alle vloerkleden stalen beschikbaar. Mail daarom om zeker te zijn van een staal via info@interieur05.nl voor de beschikbaarheid.

Bestel hier een gratis staal of neem contact op via + 31 (0) 58 843 0755 of info@vloerkledenloods.nl.

14 DAGEN OP ZICHT

Na levering heb je 14 werkdagen (onder voorwaarden) de mogelijkheid om het vloerkleed retour te zenden. Lees hier de retourinstructies of doe meteen een retouraanvraag via onze website. Vloerkleden die volgens je eigen specificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk vallen hier niet onder.

De uitgebreide voorwaarden vind je terug in onze algemene voorwaarden.

HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. U kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Download het modelformulier HIER

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode