Over ons

Vloerkledenloods

Vloerkledenloods heeft hét perfecte vloerkleed voor jou. Met een uitgebreid en uniek assortiment gebaseerd op de huidige trends. Zo vind je unieke vintage vloerkleden, maar ook moderne en basic vloerkleden voor een betaalbare prijs. Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van een uniek aanbod waarbij kwaliteit en service belangrijk is. Omdat de lijntjes tussen leverancier en fabrikant kort worden gehouden is het mogelijk om de prijs laag te houden. Naast het unieke en trend gebaseerde aanbod beschikt Vloerkledenloods over een eigen label genaamd ‘STORM’. Een label met natuurlijke basic vloerkleden, etnische vloerkleden en prachtige unieke vintage vloerkleden.

Eva de Groot | OprichterDirk de Groot | Oprichter

Jelmer Drijfhout | WebshopmedewekerMarieke Bakker | Webshopmedewerker

Gratis verzending

Vloerkledenloods levert de beste service met persoonlijk advies. Je betaalt namelijk geen verzendkosten en vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent indien op voorraad morgen in huis. Ben je niet tevreden? Dan kun je jouw producten binnen 14 dagen retour zenden. Wil je eerst een voorproefje of persoonlijk advies? Bestel dan een GRATIS staal of neem contact met ons op via + 31 (0) 58 843 0755 of info@vloerkledenloods.nl.

14 dagen op zicht service

Na levering heb je binnen 14 werkdagen (onder voorwaarden) de mogelijkheid om het vloerkleed retour te zenden. Lees hier de retourinstructies of doe meteen een retouraanvraag via onze website. Vloerkleden die volgens je eigen specificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of vloerkleden die niet binnen de standaard formaten vallen, vallen hier niet onder. Standaard formaten zijn 140 x 200 cm, 160 x 230 cm, 170 x 240 cm, 200 x 290 cm en 200 x 300 cm.

De uitgebreide voorwaarden vind je terug in onze algemene voorwaarden.

STORM.png
STORM is ontstaan door een voorliefde voor interieur en behoefte naar bijzondere vloerkleden met een tegendraadse twist, net even anders. De vintage kleden van natuurlijke materialen, bijzondere kleur- en stijlcombinaties is wat dit label bijzonder maakt. Het ruige van een storm gecombineerd met de komende rust de essentie van onze collectie. Kleuren en materialen samenstellen tot een bijzonder product. Ruig, stoer, maar ook rustiek en bescheiden durven zijn.

STORM probeert zo duurzaam mogelijk te zijn. Alle producten worden met zorg en liefde voor mens en natuur gemaakt. Bekijk hier de collectie.


Kortom, shop je perfecte vloerkleed bij Vloerkledenloods.nl!