Over ons

Vloerkledenloods

Vloerkledenloods is dé online webshop op het gebied van vloerkleden en woonaccessoires. Wij bieden een uitgebreid en uniek assortiment gebaseerd op de huidige trends en zijn momenteel de grootste online aanbieder van vloerkleden in Noord Nederland. Zo vind je bij ons unieke vintage vloerkleden, maar ook moderne en basic vloerkleden voor een betaalbare prijs. Bij de woonaccessoires die wij bieden kun je denken aan lampen, tafels, kasten, meubels en nog veel meer leuks! Wij proberen ons te onderscheiden door het leveren van een uniek aanbod waarbij kwaliteit en service belangrijk is. Omdat de lijntjes tussen leverancier en fabrikant kort worden gehouden is het mogelijk om de prijs laag te houden.

Eva de Groot | OprichterDirk de Groot | Oprichter

Jelmer Drijfhout | WebshopmedewekerMarieke Bakker | Webshopmedewerker

Gratis verzending

Vloerkledenloods levert de beste service met persoonlijk advies. Je betaalt namelijk geen verzendkosten en vandaag voor 15:00 uur besteld, betekent indien op voorraad morgen in huis. Ben je niet tevreden? Dan kun je jouw producten binnen 14 dagen retour zenden. Wil je eerst een voorproefje of persoonlijk advies? Bestel dan een GRATIS staal of neem contact met ons op via + 31 (0) 58 843 0755 of info@vloerkledenloods.nl.

14 dagen op zicht service

Na levering heb je binnen 14 werkdagen (onder voorwaarden) de mogelijkheid om het vloerkleed retour te zenden. Lees hier de retourinstructies of doe meteen een retouraanvraag via onze website. Vloerkleden die volgens je eigen specificaties zijn vervaardigd, bijvoorbeeld maatwerk, of vloerkleden die niet binnen de standaard formaten vallen, vallen hier niet onder. Standaard formaten zijn 140 x 200 cm, 160 x 230 cm, 170 x 240 cm, 200 x 290 cm en 200 x 300 cm.

De uitgebreide voorwaarden vind je terug in onze algemene voorwaarden.