New Safira

Geen producten gevonden voor deze selectie.

New Safira vloerkleed Feel Good collectie

Ben je op zoek naar een tijdloos en elegant vloerkleed die moeiteloos in je interieur opgaat? Ga dan voor een New Safira van Brinker! Door het rustige weefpatroon en de prachtige neutrale tinten weet het tapijt altijd de juiste toon te zetten. Bovendien is de New Safira lekker stevig en dik en is het kleed afgewerkt met een backing waardoor hij zijn vorm lang behoudt.

Puur natuur

De New Safira vloerkleden zijn gemaakt van 50% wol én 50% viscose. Een ideale combinatie, want wol is namelijk de meest geschikte stof voor een vloerkleed en door de combinatie met viscose – ook wel kunstzijde genoemd – krijgt het vloerkleed een extra natuurlijke glans. Bovendien is viscose ook heerlijk zacht! Door het gebruik van wol is de New Safira koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en toch enorm sterk. Wil je trouwens meer weten van wol, lees dan eens onze inspiratieblog. Na het lezen weet je wat wol voor superstof is en ga je ineens heel anders naar wol kijken dan eerst!

Tijdloos dessin & altijd een kleur die bij je past

Zoals gezegd is de New Safira een elegant en tijdloos vloerkleed doordat het kleed een rustige weefstijl heeft. Het vloerkleed is daarnaast verkrijgbaar in vijf prachtige effen kleuren, namelijk ivoor, lichtbruin, grijs, donkergrijs en antraciet. Hierdoor gaat het kleed moeiteloos op in je interieur, welke stijl je ook hebt!

Mocht de New Safira nou net niet bij je passen, kijk dan of de Lisboa of de New Loop wat voor je is. Deze zijn eveneens gemaakt van 50% wol en viscose en ook verkrijgbaar in dezelfde kleuren, maar hebben een andere, wellicht beter passende weefstijl.

Altijd in jouw (ronde) maat

De New Safira karpetten zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten, namelijk 170x230, 200x300, 240x340 cm en vanzelfsprekend in maatwerk. Ben je fan van rond, ook dat kan. Alle New Safira vloerkleden zijn ook in het rond verkrijgbaar! Zo is er altijd een vloerkleed die perfect aansluit op jouw wensen!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle New Safira vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode