Vintage

Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vintage Patchwork vloerkleden Brinker

Helemaal fan van vintage patchwork, maar wil je niet een patchwork print maar een echt authentiek vintage patchwork vloerkleed? Dan heeft Brinker precies wat je wilt! Een nieuw gemaakt vintage patchwork vloerkleed op basis van échte oud Turkse vloerkleden. Deze vloerkleden zijn van zeer hoge kwaliteit en gemaakt van katoen en wol en bovendien in wel 22 kleuren verkrijgbaar! Wat wil je nog meer?

Vintage? Patchwork?

Je komt de term vintage overal tegen en als je 10 personen vraagt waar vintage voor staat, dan krijg je waarschijnlijk 10 keer een verschillende uitleg. Vintage is een soort kapstokbegrip geworden voor alles tussen echte oosterse tapijten en alles wat hierop is geïnspireerd, maar ook voor oud en authentiek. Een vintage vloerkleed van de Feel Good collectie van Brinker is ook een variatie op vintage, namelijk een nieuw gemaakt vloerkleed op basis van authentiek Turkse tapijten. Deze worden gewassen, opnieuw geverfd en aan elkaar ‘gepatcht’. Hier komt ook de stijlnaam patchwork vandaan. Een patchwork vloerkleed staat goed in iedere interieur. De rechte lijnen staan bijvoorbeeld zeer goed in een modern interieur en de oosterse dessins matchen weer goed met klassieke interieurs. Bovendien is het vloerkleed verkrijgbaar in 22 verschillende kleuren, dus grote kans dat er een vloerkleed tussen zit die je leuk vindt.

De beste materialen voor een vloerkleed

De vintage lijn is gemaakt van katoen en wol, kortom de beste materialen die je voor een vloerkleed kunt krijgen! Door de basis van katoen is het kleed zeer stevig en duurzaam en door de wol is het kleed lekker koel in de zomer & warm in de winter en natuurlijk heel zacht. Wil je nog meer weten waarom je wol in je vloerkleed wilt? Check dan onze inspiratieblog.

Altijd in jouw (ronde) maat

De Vintage patchwork vloerkleden zijn verkrijgbaar in zeven standaardmaten, namelijk 80x150, 120x180, 140x200, 170x230, 200x250, 200x300, 240x340 cm en vanzelfsprekend in maatwerk. Zo heb je altijd een vloerkleed in jouw perfecte maat! Ben je fan van ronde vloerkleden, ook dat is geen probleem, alle Vintage karpetten zijn ook in het rond verkrijgbaar!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Vintage vloerkleden van de Feel Good collectie. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders dus goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode