Njord

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Vloerkleed Njord

Een premium wollen vloerkleed in de breedste zin van het woord zonder het premium prijskaartje? Koop dan het vloerkleed Njord van Eva Interior. Een prachtig 100% wollen vloerkleed geweven van de fijnste wol en geweven in een prachtig ruitpatroon. Afgewerkt met een stevige katoenen backing waardoor het kleed perfect z’n vorm behoudt. En dat voor die prijs!

Scandinavisch design

Dé interieurtrend van het moment is Scandinavisch en het vloerkleed Njord sluit hier naadloos op aan. Scandinavisch design kenmerkt zich door het binnenlaten van zoveel mogelijk licht en zwarte, witte en pastelkleuren als basis. De Njord sluit hier precies op aan met een grafische print in combinatie met rode, blauwe of gele pastelkleuren met basistonen in meerdere tinten (licht)grijs. Door de grijze ondertonen past het vloerkleed bovendien ook moeiteloos in andere interieurtypes en zorgt het voor een heerlijke huiselijke sfeer. Kortom met een Njord vloerkleed kun je alle kanten op!

Het beste materiaal

De Njord is gemaakt van het meest geschikte materiaal voor een vloerkleed, namelijk wol. Wol past zich moeiteloos aan ieder seizoen aan. Zo is een wollen vloerkleed koel in de zomer & warm in de winter en bovendien heerlijk zacht en tóch enorm sterk. Zoals je weet is wol de vacht van een schaap en schapen staan alle seizoenen buiten. Wol heeft zich hier door de jaren heen perfect op ingesteld. Daarnaast is wol zeer onderhoudsvriendelijk doordat het van nature vuilafstotend is en indien er een vlek op komt zichzelf na verloop van tijd verschoont. Al met al is wol dé stof bij uitstek voor je vloerkleed dus! Wil je alles weten over wol, lees dan eens onze inspiratieblog.

Altijd de juiste maat voor jou!

De tapijten zijn verkrijgbaar in twee standaardmaten, namelijk 160x230 en 200x280cm. Zo is er gegarandeerd een vloerkleed in jouw maat!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode