Hübsch

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Hübsch vloerkleden

Hübsch

Vandaag de dag is de Scandinavische woontrend niet meer weg te denken. Deze woonstijl is te herkennen aan de cleane, tijdloze uitstraling, het mooie kleurenpalet en de natuurlijke materialen. Je kunt wel stellen dat de Scandinavische interieurs de laatste jaren ontzettend populair zijn geworden. Laat het Deense design merk Hübsch hier nou net goed op inspelen!

Historie & inspiratie

Met de passie voor goed design en de droom om iets unieks te creëren, is dit Scandinavische merk in 2010 tot stand gekomen. Hübsch gelooft er in dat huizen praktisch moeten zijn, maar dat praktische behoefte wordt afgewisseld met ruimtelijkheid, creativiteit en licht. Omdat de winters in Scandinavië erg lang en donker zijn, is het interieur vaak licht om de ruimtes zo helder mogelijk te houden. Het is dan ook niet verrassend dat er vooral veel wit en andere zachte, natuurlijke tinten worden gebruikt in een Scandinavisch interieur. De brede collectie die Hübsch biedt sluit hier nauw op aan. Tijdloze, trendy producten met een Scandinavische flair is waar je de collectie van dit woonmerk aan kunt herkennen.

Hübsch zoekt graag de natuur op met haar designs, met ontwerpen uitgevoerd in onder andere hout en metaal. Vanzelfsprekend wordt er wel voor gezorgd dat het niet té basic wordt en mag Hübsch graag eens uit de band springen met bijzondere designs, want Hübsch is natuurlijk wel op en top Deens.

Collectie van Hübsch

De collectie die Vloerkledenloods.nl biedt bestaat uit een aantal prachtige lampen: hanglampen, tafellampen en een ideale vloerlamp, fijne woonaccessoires zoals een plaid en rendierhuid, en twee typisch Scandinavische vloerkleden die niet alleen ideaal zijn voor de woonkamer, maar ook voor de kinderkamer zeer geschikt zijn. Alle producten van dit woonmerk worden in Denemarken door kundige designers ontworpen en zijn fairtrade geproduceerd, dus met het oog voor een beter milieu. De kwaliteit van de producten kan als zeer goed gekenmerkt worden en dat is zeker terug te zien!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode