Limone

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 42

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Limone vloerkleed Perletta carpets

Al bijna 30 jaar brengt Perletta premium vloerkleden vanuit de meest prachtige landen naar Nederland. Eerst als importeur en sinds 15 jaar laat Perletta ook zelf vloerkleden maken in Rabat, de hoofdstad van Marokko. Perletta vloerkleden staan bekend om hun rijke uitstraling en feilloze afwerking. Koop een Perletta vloerkleed en je hebt gegarandeerde topkwaliteit te pakken waar je jarenlang plezier van hebt! Zo ook van de Limone vloerkleden. Een prachtig wollen vloerkleed met een geruit patroon in de vorm van een wybertje (je weet wel, die kleine snoepjes). Het ruitpatroon geeft een rustige uitstraling met een speelse twist.

Beste van het best

Het vloerkleed Limone bestaat uit zeer dikke wollen garens en wordt met de hand geweven. Door het gebruik van wol is het Limone vloerkleed koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en toch enorm sterk. But wait, there’s more! De gebruikte wol in de Limone vloerkleden is niet zomaar wol, maar Nieuw-Zeelandse scheerwol. Deze soort wol staat bekend als de beste kwaliteit wol voor vloerkleden. Waarom? Eigenlijk heel simpel, Nieuw-Zeeland heeft het meest geschikte klimaat voor schapen. Hierdoor zijn de schapenharen zeer lang, flexibel en sterk. Bovendien neemt Nieuw-Zeelandse scheerwol ook zeer goed kleur in zich op doordat het van nature heel wit is. Hierdoor hoeft het geen intensieve schoonmaakprocessen te ondergaan waardoor de vezel beschadigd en deze de kleur niet meer goed wil vasthouden. Kortom Nieuw-Zeelandse scheerwol is de ideale keuze voor een vloerkleed. Wil je nog meer weten van wol, lees dan eens onze inspiratieblog. Na het lezen weet je alles van wol en wil je niet meer anders!

36 x 2!

Bij Perletta doen ze er alles aan om een vloerkleed te laten aansluiten op je interieur en daarom kun je de Limone in maar liefst 36, we herhalen, 36 kleuren kiezen! Grote kans dat precies jouw kleur er tussen zit! En wist je al dat als je een Limone vloerkleed koopt, je twee vloerkleden voor de prijs van 1 koopt? Ja, echt! De Limone is namelijk aan beide kanten even mooi. Heeft de bovenkant zijn beste tijd gehad, dan draai je hem om en voila, een nieuw vloerkleed! Vergeet dan niet om een antisliptapijt eronder te doen, zo voorkom je dat het tapijt gaat schuren met de ondergrond en weet je zeker dat alles intact blijft.

Altijd in jouw maat

De Limone karpetten zijn verkrijgbaar in alle gewenste maten en worden altijd op bestelling gemaakt. Houd rekening met maximaal 6 weken levertijd. Zo is er altijd een karpet die perfect aansluit op jouw wensen en heb je gegarandeerd een nieuw karpet.

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Limone vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode