Nog even en dan slaat de klok op 31-12 alweer 00:00. Het nieuwe jaar is dan weer begonnen en dat betekent ook weer nieuwe woontrends. Nieuwe trends = nieuwe kleuren. Deze blog kan je natuurlijk niet missen. Meer weten over de onmisbare nieuwe woontrends van 2019? Kijk dan snel hieronder.

2019 kleuren

We kennen allemaal wel de kleuren van 2018. Lekker basic, niks aan de hand. Maar de 2019 interieur kleuren zorgen ervoor dat het wel net ietsje gekker kan.

De 2019 interieur kleuren zijn echter veel gewaagder. Denk hierbij aan de kleuren okergeel, terra peach. Die kleur valt vaak wel te combineren met brons en koper. Wat we vaak ook niet verwachten maar wat toch echt wel de komende trend gaat zijn, zijn de nineties kleuren. Die typische jaren 90 stijl. Dat zien we steeds meer terug. In de vloerkleden kan je vooral naar de vintage vloerkleden kijken. Dat is een soort oude nineties stijl, maar dan in een vloerkleed verwerkt. Die zijn vrij populair. In 2019 gaat er veel verandering in de kleur komen. Wil je weten hoe die kleuren er eigenlijk uitzien en hoe je ze het beste kan combineren? Kijk dan snel hieronder.

Oker geel & Terra peach

De natuurlijke kleuren die je interieur toch nog een rustige uitstraling geven. Denk hierbij aan mosterd geel, groen, (kobalt)blauw. De kleuren die er altijd in blijven zijn de zwart/wit kleuren. De pasteltinten hebben ook een tijd gehad dat ze er helemaal uit lagen, maar ze komen in 2019 weer terug. De kleuren waar het echt om gaat is toch echt okergeel en terra peach. Oker geel is een vertrouwde, maar wel pittige kleur. Het bijzondere aan deze kleur is dat het tijdloos staat. Perfect voor ieder interieur. Gebruik je het als hoofdtint, dan is het wel een gewaagde kleur. Denk hierbij aan een okergele bank of vloerkleed. Wit, grijs en zwart vallen er goed mee te combineren. De andere kleuren waarvan je het niet zou verwachten die er ook erg mooi bij staan zijn blauw, groen, bruin en zelfs roze kan mooi bij okergeel staan.

De terra peach is een beetje een zachte lieve kleur. Het is een perzikachtige kleur met zowel zalmroze als oranje en terra tinten. Deze tinten stralen warmte uit. Je krijgt bij deze kleuren meteen al zin in het vrolijke warme weer. Deze kleuren zijn allebeide zeer intens en dus ook een ding om over na te denken. Maar voor dat de eerste stap wordt gemaakt kan je ook altijd bedenken om eerst een vloerkleed aan te schaffen.

Interieurtrends van 2019

Wat we ook nog hebben en wat zeker niet mag ontbreken zijn de interieurtrends van 2019. Daarbij denk je snel aan de echte woonstijlen. Maar wat vaak vergeten wordt is toch echt de natuurlijke stijl. We moeten wel in connectie blijven met de natuur. Maar hoe zorg je daarvoor? Planten in je interieur is daarvoor de perfecte oplossing. Denk hierbij aan cactussen. De onderhoud valt heel erg mee en daarmee heb je ook nog eens een gezellige huisstijl/ huissfeer.

Welk product valt er niet te missen in 2019

Zoals de tekst al vermeld kan je een aantal spulletjes toch echt niet laten staan in de winkel. Denk hierbij aan de velvet artikelen. Wij hebben onder andere een velvet loom vloerkleed.

De velvet loom valt onder een rustige toon, maar straalt ook luxe uit. Precies wat je bij een goed interieur kunt gebruiken.

Als je daarbij ook nog een perfect 2019 kleurtje wilt hebben, dan past dit vloerkleed precies bij jou. Deze velours vloerkleed oker geel – velvet loom is perfect te mixen met een mooie lichtgrijze bank. We gaan ook veel verschillende woonstijlen tegenkomen in 2019. Maar de populairste woonstijl blijft toch echt de Scandinavische inrichting. Op de bovenstaande afbeelding is er een voorbeeld van zo’n woonstijl. Scandinavisch houd eigenlijk in dat je veel wit in je interieur hebt. Dat maakt het lekker naturel. Wat al helemaal een voordeel is, is dat je huis meteen een stuk groter lijkt. Hou je van Scandinavisch maar wil je ook graag meegaan met de trend? Dan is de combinatie van de twee afbeeldingen net iets voor jou.