Kleuradvies

Heb je voor het eerst een huis gekocht? Ben je net verhuist? Of is je interieur toe aan een make-over? Dan zijn wij hier om jou te helpen! Zeker als je nog niet weet of twijfelt welke kleuren de muren, het meubilair of je vloerkleed en/of woonaccessoires moeten worden.

Per seizoen zullen wij je advies geven aan de hand van de kleuren die bij het jaar 2018 en het desbetreffende seizoen horen. We zullen deze reeks van kleuren-blogs aftrappen met de hoofdkleur van 2018.

Ultra Violet

De kleur van het jaar 2018 is de kleur Ultra Violet. Waarschijnlijk ken je deze kleur als de kleur die door het menselijke oog niet gezien kan worden. Vanuit de natuur heeft de kleur Ultra Violet een korte licht golf. Om deze reden wordt de kleur Ultra Violet juist als een natuurlijke, maar zeer energieke kleur ervaren. De kleur Ultra Violet wordt daarom vaak geassocieerd met een zonsopgang, een zonsondergang of een bliksemschicht. Dit zijn natuurlijke verschijningen waarbij je aandacht getrokken wordt, dankzij de kleur Ultra Violet.

Woonaccessoires

Doordat de kleur Ultra Violet een energieke en aanwezige kleur is, adviseren wij de kleur niet als hoofdkleur. De kleur Ultra Violet kan je gaan gebruiken als opvul en decoratie kleur. Denk hierbij aan woonaccessoires in de kleur Ultra Violet. Dit kunnen kussens, bordjes, schaaltjes, fotolijstjes, maar ook vloerkleden zijn.

Een opkomende trend die in eind 2017 al verscheen, maar zijn weg zal vervolgen in 2018, is de trend om je huiskamer, je eetkamer of je slaapkamer om te toveren tot ‘jungle’. De kleur Ultra Violet sluit hier erg goed op aan, omdat deze kleur als natuurlijk wordt ervaren. Er zijn genoeg planten die violet- of paarskleurige bloemen hebben. Mocht je al planten in huis hebben, dan is het ook een optie om deze planten over te zetten in plantenbakken die in de kleur Ultra Violet zijn of deze kleur uitstralen.

Onze paarse vloerkleden shop je hier!

Blijf op de hoogte

Binnenkort komt het eerste seizoens-blog over de kleuren van de lente in 2018 online. Ben je nieuwsgierig geworden na het lezen van dit blog en wil je onze blogs op de minuut blijven volgen? Zorg er dan voor dat je ons volgt op Facebook en/of Instagram. Via onze posts laten wij weten wanneer er weer een nieuw blog online staat. Op beide social mediakanalen zijn wij te vinden onder de naam @vloerkledenloods.

Tot volgende week!

 

#tipsonthursday