Buiten Vloerkleed Essenza Idra Antraciet

€ 49,95 incl. BTW

Hip vloerkleed met design print voor binnen èn buitengebruik!. Eindelijk kan het, genieten in de tuin met de gezelligheid van je woonkamer. Dit binnen- en buitenvloerkleed is antraciet van kleur met een ivoor kleurige grafische print. Leverbaar in drie standaard afmetingen.

Meer details

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

incl. BTW

Materiaal Polypropyleen
Kleur Antraciet
Poolhoogte 8 mm

Idra Antraciet is niet alleen binnen te gebruiken, maar ook buiten! Het outdoor karpet is gemaakt van 100% polypropyleen. Polypropyleen is een zeer sterk materiaal wat uitstekend geschikt is om binnen en buiten te gebruiken. Een vloerkleed van dit materiaal is gemaakt van kunstmatige garen en is hierdoor volledig vlekbestendig, omdat de kleur al tijdens het productieproces wordt gemaakt. Verder is Polypropyleen duurzaam, slijtvast, waterbestendig en goedkoper dan andere tapijtsoorten waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Dit hippe buitenvloerkleed met print is verkrijgbaar in de formaten: 120 x 170 cm, 160 x 230 cm en 200 x 290 cm.

Let op: extreme weersinvloeden als veel regenwater en direct zonlicht kan de levensduur van een buitenvloerkleed verkorten.

M. Ter hart
We kregen een staal opgestuurd, echt helemaal super!!
Klant
Duidelijk aanbod, correcte levering
Merel de Vries
Via via kwam ik bij Vloerkledenloods terecht, divers aanbod! Erg blij met mijn trolley en lamp!
Klant
geen

Gerelateerde producten

 • € 49,95 Direct leverbaar

  Super hip blauw geometrisch buiten vloerkleed van een zeer goede kwaliteit. Dit outdoor tapijt is gemaakt van 100% polypropyleen, materiaal wat u zeer gemakkelijk schoon kunt maken. Buiten vloerkleden zijn absoluut de trend die passen in het buiten leven van deze tijd.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Prachtig taupe kleurig gestreept buiten vloerkleed van een zeer stevige kwaliteit. Dit tapijt is gemaakt van 100% polypropyleen. Een duurzaam en goedkoop materiaal wat snel en gemakkelijk schoonmaakt.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Luxe vloerkleed met gestreepte print voor binnen èn buitengebruik! Eindelijk kan het, genieten in de tuin met de gezelligheid van een woonkamer. Dit binnen- en buitenvloerkleed is antraciet gemêleerd van kleur met een gestreepte print. Leverbaar in drie verschillende formaten.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Hip vloerkleed met design print voor binnen èn buitengebruik!. Eindelijk kan het, genieten in de tuin met de gezelligheid van je woonkamer. Dit binnen- en buitenvloerkleed is antraciet van kleur met een grafische print. Leverbaar in drie verschillende formaten.

  € 49,95
  Direct leverbaar