Buiten Vloerkleed Essenza Stripe Antraciet

€ 49,95 incl. BTW

Chique en strak buitenvloerkleed met een breed streeppatroon. In het patroon zijn verschillende kleuren verwerkt zoals grijs, antraciet en zwart. Het geheel heeft een antraciet kleurige uitstraling.

Meer details

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

incl. BTW

Materiaal Polypropyleen
Kleur Antraciet
Poolhoogte 8 mm

Dit buitenvloerkleed is niet alleen buiten te gebruiken, maar ook binnen! Het outdoor karpet is gemaakt van 100% polypropyleen. Polypropyleen is een zeer sterk materiaal wat uitstekend geschikt is om buiten en binnen te gebruiken. Een vloerkleed van dit materiaal is gemaakt van kunstmatige garen en is hierdoor volledig vlekbestendig, omdat de kleur al tijdens het productieproces wordt aangemaakt. Verder is Polypropyleen duurzaam, slijtvast en goedkoper dan andere tapijtsoorten waardoor het een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding heeft.

Dit grijs gestreepte buitenvloerkleed is verkrijgbaar in de formaten: 120 x 170 cm, 160 x 230 cm en 200 x 290 cm.

Klant
Duidelijk aanbod, correcte levering
Merel de Vries
Via via kwam ik bij Vloerkledenloods terecht, divers aanbod! Erg blij met mijn trolley en lamp!
Klant
geen
Klant
geen

Gerelateerde producten

 • € 49,95 Direct leverbaar

  Zeer strak vloerkleed voor binnen- en buitengebruik! Eindelijk kan het, buiten genieten van de gezelligheid van je woonkamer. Dit antraciet met lichtgrijze moderne buitenvloerkleed geeft je tuin die moderne uitstraling en is verkrijgbaar in drie verschillende formaten.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Hip vloerkleed met design print voor binnen èn buitengebruik!. Eindelijk kan het, genieten in de tuin met de gezelligheid van je woonkamer. Dit binnen- en buitenvloerkleed is cappuccino van kleur met een ivoor kleurige grafische print. Leverbaar in drie standaard afmetingen.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Super hip blauw geometrisch buiten vloerkleed van een zeer goede kwaliteit. Dit outdoor tapijt is gemaakt van 100% polypropyleen, materiaal wat u zeer gemakkelijk schoon kunt maken. Buiten vloerkleden zijn absoluut de trend die passen in het buiten leven van deze tijd.

  € 49,95
  Direct leverbaar
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Hip vloerkleed met design print voor binnen èn buitengebruik!. Eindelijk kan het, genieten in de tuin met de gezelligheid van je woonkamer. Dit binnen- en buitenvloerkleed is antraciet van kleur met een grafische print. Leverbaar in drie verschillende formaten.

  € 49,95
  Direct leverbaar