Vloerkleed France - Graphite - Brinker

€ 699,00 incl. BTW

Met het France Graphite vloerkleed haal je een heerlijk wollen, karakteristiek vloerkleed in huis. Door de neutrale kleuren en het dessin komt dit handgeweven kleed geheel tot zijn recht in iedere interieurstijl. De France vloerkleden zijn allen handgeweven en daardoor met de grootste zorg hoogwaardig afgewerkt. 

Meer details

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

incl. BTW

Materiaal Wol & Viscose
Kleur Graphite
Poolhoogte 13 mm

Dit grafiet kleurige vloerkleed is gemaakt van Nieuw-Zeelandse wol en gefabriceerd in India. Door de dikte van 13 mm worden geluiden gedempt en is het niet alleen een vloerkleed zacht aan je voeten, maar ook nog eens zacht voor je oren. Het kleed bestaat voor 50% uit wol en voor 50% uit viscose. Door deze mix aan materialen ontstaat er een heerlijk, zacht vloerkleed. Wol en viscose zijn beide natuurlijk, dus met het France Graphite vloerkleed ben je verzekerd van een duurzame aankoop.

Naast de grafiet kleurige variant is het France vloerkleed beschikbaar in drie andere kleurencombinaties en zijn er drie maten verkrijgbaar: 170 x 230, 200 x 300 en 240 x 340 cm. Toch nog enige twijfel? Geen probleem! Probeer het vloerkleed dan uit met onze zicht service. Hierbij kun je het vloerkleed 14 dagen op zicht thuis neerleggen. Binnen dit tijdsbestek kun je beslissen of je het vloerkleed wilt behouden. Wanneer het toch niet blijkt te zijn wat je er van had verwacht kun je het vloerkleed weer aan ons retourneren. Hierbij heb je de keuze om een vervangend vloerkleed te ontvangen of je krijgt het aankoopbedrag weer teruggestort. 

M. Ter hart
We kregen een staal opgestuurd, echt helemaal super!!
Klant
Duidelijk aanbod, correcte levering
Merel de Vries
Via via kwam ik bij Vloerkledenloods terecht, divers aanbod! Erg blij met mijn trolley en lamp!
Klant
geen

Gerelateerde producten

 • € 699,00 6-12 weken

  Met het France Ivory Grey vloerkleed haal je een heerlijk wollen, karakteristiek vloerkleed in huis. Door de neutrale kleuren en het dessin komt dit handgeweven kleed geheel tot zijn recht in iedere interieurstijl. De France vloerkleden zijn allen handgeweven en daardoor met de grootste zorg hoogwaardig afgewerkt. 

  € 699,00
  6-12 weken
 • € 699,00 Direct leverbaar

  Met het France Mocha Silver vloerkleed haal je een heerlijk wollen, karakteristiek vloerkleed in huis. Door de neutrale kleuren en het dessin komt dit handgeweven kleed geheel tot zijn recht in iedere interieurstijl. De France vloerkleden zijn allen handgeweven en daardoor met de grootste zorg hoogwaardig afgewerkt. 

  € 699,00
  Direct leverbaar
 • € 699,00 Direct leverbaar

  Met het France Fog cream vloerkleed haal je een heerlijk wollen, karakteristiek vloerkleed in huis. Door de neutrale kleuren en het dessin komt dit handgeweven kleed geheel tot zijn recht in iedere interieurstijl. De France vloerkleden zijn allen handgeweven en daardoor met de grootste zorg hoogwaardig afgewerkt. 

  € 699,00
  Direct leverbaar