Buiten vloerkleden

Yes! Als de dagen langer worden en het mooie weer eraan komt dan is het..

Tijd om je tuin, balkon, zitkuil, veranda of eventuele dakterras gezellig aan te kleden. Hierbij past een buitenvloerkleed natuurlijk perfect. Naast het feit dat een buitentapijt de ruimte opfleurt, ontstaat er met een outdoor tapijt ook meteen een sfeervol geheel. En na de zomer dan? Geen probleem! Je neemt het buitenvloerkleed gewoon mee naar binnen in de woonkamer, kinderkamer of badkamer. Ideaal toch!?

Geschikt voor diverse doeleinden

Buitenvloerkleden zijn ontzettend licht en gemakkelijk oprolbaar, ook voor het strand is het tapijt dus ideaal. Is het zand te heet om op te spelen? Dan kunnen de kids lekker ravotten op het buitenkleed. Daarnaast kan je het outdoor tapijt ook gebruiken tijdens bijvoorbeeld evenementen wanneer het gras nog te vochtig is om op te zitten. Wil je lekker picknicken in het park? Met het buiten tapijt creëer je op deze manier gemakkelijk een gezellig en knus plekje.

Je merkt het wel, een buitenvloerkleed is geschikt voor verschillende doeleinden. Deze tapijten zijn net als vloerbedekking voor je interieur, maar dan weerbestendig. Beschikbaar in diverse kleuren, dessins en afmetingen kan je met een buitenkleed alle kanten op en geniet je gelijk zoveel meer. 

Weerbestendig

Het grote voordeel van een outdoor karpet is dat deze weerbestendig is. Buitentapijten zijn gemaakt van synthetisch materiaal en speciaal ontwikkeld voor buitengebruik. De vezels zijn zowel zon- als water- en vochtbestendig en tevens ook nog schimmelwerend. Je hoeft je dus geen zorgen te maken als het regent aangezien de buitenkleden dus regenbestendig zijn.

Onderhoud

Ook qua onderhoud heb je weinig omkijken naar een buitenvloerkleed. Knoei je per ongeluk drinken dan kan je het kleed gemakkelijk schoonmaken met een doekje en water. Het tuintapijt is zo weer schoon. Komen er kreukels of harde vouwen in je plastic kleed dan kan je het karpet zelfs eenvoudig gladstrijken met een strijkbout. Leg er dan wel een katoenen doek tussen.

Veel aanbod en keuze

Onze buiten vloerkleden zijn er in heel veel verschillende kleuren en motieven. Denk bijvoorbeeld aan een gestreept motief of een ruit, ster of grafische print. Maar ook veel varianten hierop. Ze zijn er in mooie neutrale kleuren zoals antraciet, grijs, beige en blauw. Allemaal kleuren die prima zullen combineren met je terras, caravan of balkon. Bekijk ze allemaal in onze categorie met Buiten vloerkleden. Bijna alle buiten vloerkleden zijn verkrijgbaar in drie standaard afmetingen: 120 x 170, 160 x 230 en 200 x 290 cm. Op al onze buiten vloerkleden zit een 14 dagen op zicht termijn en fabrieksgarantie.