FAQ - veelgestelde vragen

INHOUDSOPGAVE

1. - Bestelling
2. - Levering
3. - Retourneren
4. - Product bekijken
5. - Betaalmogelijkheden
6. - Contact

bestelling

Ik heb een bestelling geplaatst, maar waarom ontvang ik geen bevestiging van mijn bestelling?

Na bevestiging van de betaling via een van onze betaalopties, zal de bestelling in het bestelsysteem naar voren komen. Is de bestelling op een werkdag voor 15:00 uur besteld, dan zal de bestelling dezelfde dag in behandeling genomen worden. Je krijgt een mail met daarin de bevestiging van de bestelling. Soms komt het voor dat deze e-mail tussen de ongewenste e-mails komt te staan.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil deze bij nader inzien annuleren.

Om je bestelling te annuleren kun je het beste telefonisch contact met ons opnemen. Als je het artikel buiten kantoortijden wilt annuleren, dan kan je een e-mail sturen met daarin je bestelnummer en volledige naam. Je krijgt dan een bevestiging van je annulering.

levering

Wat is de levertijd van het een product?

Vrijwel alle producten zijn direct leverbaar en worden binnen 1-2 werkdagen verzonden. Echter, dit is niet het geval bij maatwerk en producten waarbij een andere leverdatum wordt aangegeven.

De bestelling is vandaag verzonden, wanneer kan ik het product verwachten?

Bestellingen die op een werkdag worden verzonden, worden vrijwel altijd de volgende werkdag geleverd. Bestellingen die op vrijdag verzonden zijn, worden vrijwel altijd op maandag geleverd. Als je bestelling verzonden wordt met Packs, dan is er een zaterdaglevering mogelijk.

Kan mijn bestelling op een door mij aangegeven dag afgeleverd worden?

Je pakket kan naar keuze op werkdagen en op zaterdag geleverd worden. Je kunt de gewenste datum aangeven in de opmerkingen van de bestelling of contact met ons opnemen over de gewenste datum.

Mijn product is vandaag aangeboden, maar ik was niet aanwezig om het pakket aan te nemen

Is je bestelling verzonden met de pakketdienst van DPD, dan is het pakket afgeleverd bij een Parelshop bij jou in de buurt. Kijk voor de dichtstbijzijnde Parcelshop op http://www.dpd.com/nl/home/pickup/pickup_finder

Als je bestelling is verzonden met Packs, dan wordt het pakket een week vastgehouden op het depot. Je krijgt een niet-thuis kaart in uw brievenbus om vervolgens een afspraak in te plannen met de bezorger. Mocht je hier niet op reageren, dan wordt de bestelling na een week retour afzender gestuurd.

retourneren

Het bestelde product voldoet niet aan mijn verwachtingen, kan ik het bestelde artikel retourneren?

Op de dag van de levering start de termijn van 14 dagen op zicht. Binnen deze termijn kun je het vloerkleed kosteloos* retourneren. Het vloerkleed en de verpakking dienen aan de volgende voorwaarden te voldoen:

- Het vloerkleed is niet vies, en bevat geen vlekken;
- Het vloerkleed is niet beschadigd door eigen gebruik;
- Het vloerkleed is met de pool naar binnen opgerold;
- Het vloekleed is goed ingepakt en kan niet blootgesteld worden aan transport;
- Het retourformulier is volledig ingevuld.

Voor pakketten groter dan 175 cm kun je het beste contact met ons opnemen om een ophaalafspraak in te plannen. De kosten van een ophaalafspraak bedragen €20,00.

*Mogelijke verzendkosten van het retourneren zijn voor de klant. De klant is vrij om te kiezen tussen de pakketdiensten. Pakketten tot 175 cm versturen wij zelf via DPD. Grotere pakketten versturen wij met Packs.

product bekijken

Ik heb een product gezien op de website, maar ik weet niet zeker of het bij mijn interieur past

Wij raden je aan om het product te bestellen om het product thuis te kunnen beoordelen. Op de dag van de levering start de termijn van 14 dagen op zicht. Mocht het product niet naar je verwachting zijn, dan kun je het product retourneren volgens de retourprocedure.

Ik wil het product graag op locatie bekijken, wanneer kan ik langskomen?

Je bent van harte welkom in onze showroom aan de Douwe Tammingawei 34 te Leeuwarden. Om teleurstelling te voorkomen, kan je het beste van te voren contact met ons opnemen over de voorraad van het vloerkleed en of het staal.

Locatie Vloerkledenloods
Interieur05 / Vloerkledenloods.nl
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
058 843 0755

betaalmogelijkheden

Welke betaalmogelijkheden zijn er beschikbaar bij de online bestellingen?

Bij onze websites kun je kiezen voor verschillende betaalmogelijkheden. Zo kunt u betalen met iDEAL, PayPal en Afterpay. Voor de uitleg en overige informatie verwijzen wij u naar onze betaalmogelijkheden.

Contact

Interieur05
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
T: + 31 (0) 58 843 0755
E: info@vloerkledenloods.nl