Verzenden

Veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je op werkdagen een bestelling voor 17:00 uur plaatst, heb je deze, indien op voorraad, de volgende dag in huis. Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden, dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Via de e-mail ontvang je een track & trace code waarbij je de bestelling eenvoudig kunt volgen. Je artikel wordt bezorgd door transportbedrijf Packs. Indien je op het moment van afleveren niet thuis bent laat de bezorger een briefje achter in je brievenbus met daarop het telefoonnummer van de koerier. Je kan dan zelf een afspraak met de koerier maken voor een ander bezorg moment.

* Meubels worden tot aan de voordeur (eerste drempel/begane grond) geleverd.

Retourneren

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren? Geen probleem! Tot 14 dagen na levering heb je het recht het betreffende artikel retour te zenden. Hiervoor dien je het retourformulier te gebruiken die je bij de bestelling hebt ontvangen. Ben je dit formulier kwijt? Download hem dan onderaan deze pagina. Je kunt er voor kiezen je retour eerst schriftelijk aan ons te melden, binnen 14 dagen na levering. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.

Vloerkleden kleiner dan 175 cm (wanneer het vloerkleed op de kortste kant is opgerold) kun je gemakkelijk retourneren via PostNL of DPD. De geschatte kosten hiervan liggen tussen de €7,- en €14,-. Vloerkleden groter dan 175 cm kun je eventueel retourneren via UPS of door onze koerier laten ophalen. Om de ophaalafspraak in te plannen kun je het beste contact met ons opnemen. Wij plannen deze afspraak dan samen met jou in op een gewenste werkdag naar keuze. De kosten voor een ophaalafspraak bedragen €20,- binnen Nederland en €30,- voor België. Maatwerk en geopende antislip ondertapijten kunnen niet geretourneerd worden.

Zo snel mogelijk maar binnen uiterlijk 14 dagen na ontbinding betalen we het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) aan u terug, op dezelfde manier als dat u aan ons heeft betaald. We mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour in goede orde hebben ontvangen, of u heeft aangetoond deze te hebben teruggezonden. De verwerkingstijd van retouren is 14 dagen. U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uiteraard kan je de retour ook persoonlijk langsbrengen in onze showroom te Leeuwarden. Wij zijn op maandag tussen 13:00 - 18:00 geopend, dinsdag t/m vrijdag tussen 09:00 en 18:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Vergeet de pakbon niet mee te nemen.

Verpakkingsinstructies

Je pakket wordt nadat je het hebt achtergelaten of laten ophalen bij een koeriersdienst gebundeld met allerlei andere pakketten en wordt door een automatisch systeem bestaande uit allerlei transportbanden en glijgoten door gesorteerd. Pakketten worden ook in containers op en tegen elkaar gestapeld. Daarom is het belangrijk dat je pakket goed is verpakt zodat de kans op beschadiging zo minimaal mogelijk is en je later niet een vervelend telefoontje van ons krijgt. Daar zit namelijk niemand op te wachten.

Gebruik voor je retour zoveel mogelijk de originele verpakking. Maak de opening die is gemaakt om het vloerkleed eruit te halen goed dicht zodat het kleed er niet uit kan vallen en er niets de verpakking in kan. Uitermate geschikt hiervoor is een plastic-zak of vuilniszak afgedicht met duct-tape. (Tip: liever een omwenteling meer dan minder). Andere tape is ook goed, als het maar voldoende sluitend is en tegen een stootje kan. Let op! Gebruik beslist géén pedaalemmerzakken of iets dergelijks, want deze zakken scheuren zeer gemakkelijk omdat deze heel dun zijn.

 Als test kun je het ingepakte vloerkleed een paar keer over de grond laten glijden om te testen of de verpakking het houdt.


De retour kan worden geaccepteerd wanneer er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

- Het vloerkleed is niet vies en/of beschadigd;
- Het vloerkleed betreft geen maatwerk;
- Het vloerkleed dient met de pool naar binnen opgerold te zijn;
- Het vloerkleed dient indien mogelijk in zijn originele verpakking geretourneerd te worden;
- Het vloerkleed dient aan alle kanten goed ingepakt te zijn, en mag absoluut niet blootgesteld worden aan transport;
- Het terugzenden komt voor eigen rekening en risico van de afnemer;
- Het retourformulier is volledig ingevuld.

* Wij hebben het recht jouw retour te weigeren wanneer deze schade op heeft gelopen door een ondeugdelijke verpakking of gebruikssporen bevat.


Je kunt de retour sturen naar onderstaand adres:

Interieur 05
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
Nederland

Download het retourformulier HIER

envelope-with-letter-clipart-envelope-md + =