Verzenden

Veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je op werkdagen een bestelling voor 15:00 uur plaatst, heb je deze, indien op voorraad, de volgende dag in huis. Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden, dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Via de e-mail ontvang je een track & trace code waarbij je de bestelling eenvoudig kunt volgen.

* Meubels worden tot aan de voordeur (eerste drempel/begane grond) geleverd.

Retourneren

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren? Geen probleem! Tot 14 dagen na levering heb je het recht het betreffende artikel retour te zenden. Hiervoor dien je het retourformulier te gebruiken die je bij de bestelling hebt ontvangen. Ben je dit formulier kwijt? Download hem dan onderaan deze pagina.

Vloerkleden kleiner van 175 cm (wanneer het vloerkleed op de kortste kant is opgerold) kun je gemakkelijk retourneren via PostNL of DPD. De geschatte kosten hiervan liggen tussen de €7,- en €14,-. Vloerkleden groter dan 175 cm kun je eventueel retourneren via UPS of door onze koerier laten ophalen. Om de ophaalafspraak in te plannen kun je het beste contact met ons opnemen. Wij plannen deze afspraak dan samen met jou in op een gewenste werkdag naar keuze. De kosten voor een ophaalafspraak bedragen €20,- binnen Nederland en €30,- voor België. Maatwerk kan niet geretourneerd worden.

Wanneer wij de retour in goede orde hebben ontvangen en daarna hebben verwerkt, worden deze kosten verrekend met het bestelbedrag. De verwerkingstijd van retouren is 14 dagen. Uiteraard kan je de retour ook persoonlijk langsbrengen in onze showroom te Leeuwarden. Wij zijn van dinsdag t/m vrijdag geopend tussen 09:00 en 17:00 uur en op zaterdag van 12:00 tot 17:00 uur. Vergeet de pakbon niet mee te nemen.

De retour kan worden geaccepteerd wanneer er wordt voldaan aan de volgende voorwaarden:

- Het vloerkleed is niet vies en/of beschadigd;
- Het vloerkleed betreft geen maatwerk;
- Het vloerkleed dient met de pool naar binnen opgerold te zijn;
- Het vloerkleed dient indien mogelijk in zijn originele verpakking geretourneerd te worden;
- Het vloerkleed dient aan alle kanten goed ingepakt te zijn, en mag absoluut niet blootgesteld worden aan transport;
- Het terugzenden komt voor eigen rekening en risico van de afnemer;
- Het retourformulier is volledig ingevuld.

* Wij hebben het recht jouw retour te weigeren wanneer deze schade op heeft gelopen door een ondeugdelijke verpakking of gebruikssporen bevat.


Je kunt de retour sturen naar onderstaand adres:

Interieur 05
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
Nederland

Download het retourformulier HIER

envelope-with-letter-clipart-envelope-md + =