Modern Vloerkleed - Kashba Splendid 48607 - Brink en Campman

€ 309,00 incl. BTW

Het kleurrijke Kashba Splendid 48607 kelim vloerkleed komt uit de nieuwe collectie van Brink en Campman en fleurt je interieur helemaal op. Door de zachte kleuren die in dit kleed zijn verwerkt is dit vloerkleed gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Het kleed karakteriseert een strak en modern interieur en komt ook zeker in een woning met landelijke sfeer goed tot zijn recht.

Meer details

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

incl. BTW

Materiaal Wol
Kleur Multicolor
Poolhoogte 8 mm

Materiaal: Wol

Geschikt voor: Iedere woonruimte

Geschikt voor vloerverwarming: Ja

Anti-slip tapijt nodig: Nee

Poolhoogte: 8 MM

Beschikbare standaardmaten: 140 x 200 cm, 160 x 230 cm, 200 x 280 cm

Klant
Duidelijk aanbod, correcte levering
Merel de Vries
Via via kwam ik bij Vloerkledenloods terecht, divers aanbod! Erg blij met mijn trolley en lamp!
Klant
geen
Klant
geen

Gerelateerde producten

 • € 309,00 Levertijd 2 weken

  Dit multicolor Kashba Jewel 48300 vloerkleed met mooi groot ruitpatroon van Brink en Campman met mooie pastelkleuren fleurt je interieur meteen op. Met dit tapijt straalt je interieur vrolijkheid uit, zonder dat het te aanwezig is. Het kleed is gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Het kleed karakteriseert een strak en modern interieur.

  € 309,00
  Levertijd 2 weken
 • € 309,00 Levertijd 2 weken

  Dit multicolor Kashba Bazaar 48803 vloerkleed van Brink en Campman heeft een leuk strepenpatroon welke subtiel in elkaar overlopen. Met dit tapijt straalt je interieur speelsheid uit, zonder dat het te aanwezig is. Het kleed is gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Het kleed karakteriseert een strak en modern interieur.

  € 309,00
  Levertijd 2 weken
 • € 309,00 Levertijd 2 weken

  Dit uitgesproken multicolor Kashba Jewel 48300 vloerkleed van Brink en Campman fleurt je interieur meteen op en heeft een mooi groot ruitpatroon. Met dit tapijt heb je een echt blikvanger in huis. het kleed is gemakkelijk te combineren in diverse interieurstijlen. Het kleed karakteriseert een strak en modern interieur.

  € 309,00
  Levertijd 2 weken