Overzicht van producten van fabrikant Storebror

Storebror is een avontuurlijk interieur label. Ze omschrijving zichzelf als vissers, jagers en meubelmakers. Ze leven hun leven in de bossen in de frisse lucht. Een no-nonsense merk met pure en authentieke producten. 

De producten van Storebror staan voor pure en eerlijke kwaliteit. Producten die passen bij een bepaalde sfeer, een bepaalde levensstijl. 

Storebror is een avontuurlijk interieur label. Ze omschrijving zichzelf als vissers, jagers en meubelmakers. Ze leven hun leven in de bossen in de frisse lucht. Een no-nonsense merk met pure en authentieke producten. 


De producten van Storebror staan voor pure en eerlijke kwaliteit. Producten die passen bij een bepaalde sfeer, een bepaalde levensstijl. 

Meer
Toont 1 - 4 van de 4 items
 • € 129,95 Direct leverbaar

  Multifunctioneel en super handig! Ja, met deze stoere bananenblad mand van het merk Storebror kun je alle kanten op. Gebruik de mand bijvoorbeeld om tijdschriften, knuffels of speelgoed in te bewaren of leg er verschillende plaids en kussens in. 

  € 129,95
  Direct leverbaar
 • € 34,95 In voorraad

  Dit blauw/rood gekleurde Tartan Cushion is van het scandinavische merk Storebror geeft je woonkamer een rustieke en stoere uitstraling. Staat erg leuk op de bank, stoel of misschien op bed? Het heeft een afmeting van 60 x 40 cm. 

  € 34,95
  In voorraad
 • € 39,95 Direct leverbaar

  Dit natuurlijke gekleurde Printed Cabin Cushion van het Scandinavische merk Storebror kan je woonkamer een rustieke uitstraling geven. Staat erg leuk op de bank, stoel of misschien op bed? Het heeft een afmeting van 50 x 50 cm. Ook in een andere kleur verkrijgbaar!

  € 39,95
  Direct leverbaar
 • € 129,00 Direct leverbaar

  Het zeer populaire vloerkleed van Storebror! Dit vintage vloerkleed van het scandinavische merk Storebror kan uw woonkamer een geheel andere uitstraling geven. Het heeft een afmeting van 180 x 120 cm en is ook in de XL versie verkrijgbaar. Ook leuk te combineren met de Storebror printed cushions.

  € 129,00
  Direct leverbaar
Toont 1 - 4 van de 4 items