Catalogus

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Afmetingen
Materiaal
Kleur
Poolhoogte
Brink & Campman
Toont 1 - 30 van de 207 items
Toont 1 - 30 van de 207 items

Brink & Campman

Brink & Campman

Wie zijn Brink & Campman? Goeie vraag! Brink & Campman produceert al sinds 1897 vloerkleden met een hoge kwaliteitswaarde. Deze kwaliteit hebben zij ontwikkeld door de combinatie van jaren lange ervaring, kennis en kunde. De naam Brink & Campman is in zowel binnen- als buitenland een begrip. Velen zullen de namen Brink e...

Brink & Campman

Brink & Campman

Wie zijn Brink & Campman? Goeie vraag! Brink & Campman produceert al sinds 1897 vloerkleden met een hoge kwaliteitswaarde. Deze kwaliteit hebben zij ontwikkeld door de combinatie van jaren lange ervaring, kennis en kunde. De naam Brink & Campman is in zowel binnen- als buitenland een begrip. Velen zullen de namen Brink en Campman ook kennen onder de afkorting B&C. Brink en Campman laat hun collecties altijd beïnvloeden door de laatste trends in de mode, meubelindustrie en andere vergelijkbare branches. Door de jaren heen heeft B&C zich gespecialiseerd in drie verschillende types karpetten. Die drie types bestaan uit handgeknoopte, getufte en geweven vloerkleden.

Kwaliteit

Bijna alle vloerkleden worden gemaakt met gevolde of vergelijkbare behandelde garens die er voor zorgen dat het vloerkleed zo min mogelijk pluist. Hierbij speelt de combinatie tussen structuur en kleur ook een belangrijke rol. Wil je meer lezen over type vloerkleden en structuren, kijk dan hier. Brink & Campman zorgt hiermee voor kwalitatief hoogstaande kleden. Naast de standaard maten die ze leveren biedt B&C ook de mogelijkheid om kleden op elk gewenst formaat te maken. Het assortiment van Brink en Campman bestaat uit zowel de lagere gelijke pool tapijten als de open hoogpolige structuur. Daarnaast zijn de kleden gevarieerd qua prints en sluiten dus aan op een klassieke inrichting en op een moderne inrichting.

Populaire Brink & Campman collecties

Een aantal bekende kleden van Brink & Campman zijn de karpetten genaamd Rocks, Pinto en Marble. Deze kleden zijn gemaakt van o.a. Nieuw-Zeelandse wol waardoor de vloerkleden in rijke kleurcombinaties gemaakt kunnen worden. Niet alleen in de hiervoor genoemde kleden komen de rijke kleuren tot zijn recht. Vooral bij de karpetten met bloemrijke en patchwork dessins zijn de kleuren van hoge kwaliteit. Een ander soort wol waar B&C ook gebruik van maakt is Tibetaanse wol. Deze wol is grijzer van kleur en wordt voornamelijk gebruikt voor het kleuren van aardetonen. In sommige wollen kleden, zoals de Estella, wordt kunstzijde toegevoegd om een betere nadruk te creëren op bepaalde elementen in het dessin.

Kortom, bij Brink en Campman ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaande vloerkleden!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op Brink & Campman vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons niet meer zal betalen dan bij een ander verkooppunt. Vraag je laagste prijs op via onderstaande knop, chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

Meer