Storebror
Toont 1 - 5 van de 5 items
 • € 129,00 Direct leverbaar

  Het zeer populaire vloerkleed van Storebror! Dit vintage vloerkleed van het scandinavische merk Storebror kan uw woonkamer een geheel andere uitstraling geven. Het heeft een afmeting van 180 x 120 cm en is ook in de XL versie verkrijgbaar. Ook leuk te combineren met de Storebror printed cushions.

  € 129,00
  Direct leverbaar
 • € 129,00 Direct leverbaar

  Dit populaire Orange Circle vloerkleed van het Scandinavische merk Storebror kan je woonkamer een geheel andere uitstraling geven. Het patroon is opgebouwd uit verschillende strepen met in het midden een grote oranje cirkel. Aan beide uiteindes is het vloerkleed afgewerkt met witte franjes. Dit geeft het vloerkleed een speels effect.

  € 129,00
  Direct leverbaar
 • € 39,95 Direct leverbaar

  Dit natuurlijke gekleurde Printed Cabin Cushion van het Scandinavische merk Storebror kan je woonkamer een rustieke uitstraling geven. Staat erg leuk op de bank, stoel of misschien op bed? Het heeft een afmeting van 50 x 50 cm. Ook in een andere kleur verkrijgbaar!

  € 39,95
  Direct leverbaar
 • € 34,95 In voorraad

  Dit blauw/rood gekleurde Tartan Cushion is van het scandinavische merk Storebror geeft je woonkamer een rustieke en stoere uitstraling. Staat erg leuk op de bank, stoel of misschien op bed? Het heeft een afmeting van 60 x 40 cm. 

  € 34,95
  In voorraad
 • € 49,95 Direct leverbaar

  Zachte plaid van het Scandinavische merk Storebror. Droom heerlijk weg met dit katoenen plaid op een lange zomeravond of 's avonds lekker op de bank. Staat ook leuk op een stoel of misschien wel op bed? Deze plaid heeft een afmeting van 120 x 180 cm. 

  € 49,95
  Direct leverbaar
Toont 1 - 5 van de 5 items

Storebror is een nieuw interieurlabel. Ze omschrijving zichzelf als avonturiers, vissers, jagers en meubelmakers. Ze leven hun leven in de bossen in de frisse lucht. Een no-nonsense merk met pure en authentieke producten en eerlijke kwaliteit. Producten die passen bij een bepaalde sfeer, een bepaalde levensstijl.