Accessoires
Toont 1 - 3 van de 3 items
 • € 24,95 Direct Leverbaar

  Voor extra veiligheid leveren wij een antislip ondertapijt. Dit verlengt de levensduur van je vloerkleed en verbetert de isolatie en comfort. Heb je een gladde vloer en schuift je vloerkleed steeds weg? Dan is dit antislip tapijt een uitkomst. Het ondertapijt wordt in standaardformaten van 160 x 220 cm en 190 x 290 cm geleverd en is naar wens bij te...

  € 24,95
  Direct Leverbaar
 • € 29,95 Direct Leverbaar

  Met James Vlekkenwonder zijn er geen zorgen als er toch een vlek in je vloerkleed komt. Een glas rode wijn, gemorste koffie of fruit op het vloerkleed, een ongeluk zit in een klein hoekje. De James reinigingsset doet wonderen op elk vloerkleed.  

  € 29,95
  Direct Leverbaar
 • € 20,00 Direct leverbaar

  Hoe werkt het? 1. Voeg dit product toe aan je winkelwagen. Geef bij opmerkingen duidelijk aan welk staal je wilt ontvangen. 2. Betaal een borg van 20 euro per staal. 3. Stuur de staal na 7 dagen retour.  Lees hieronder bij 'omschrijving' de volledige omschrijving voor het bestellen van een staal.

  € 20,00
  Direct leverbaar
Toont 1 - 3 van de 3 items

Je vindt hier diverse accessoires die handig kunnen zijn bij onze vloerkleden. Denk aan een antislip ondertapijt of schoonmaakmiddel indien er per ongeluk een vlek in het vloerkleed komt.