Top 30

Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. 5+
  2. 5+
Tonen als Foto-tabel Lijst

30 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Karpetten Top 30

Een karpet is misschien wel het meest onderschatte artikel binnen een interieur. Zonde, want het speelt een cruciale rol bij het compleet maken van je gehele inrichting. Je kunt ook vanuit een prachtig karpet beginnen met stylen. Zo heb je meteen de basiskleur en stijl waar je vanuit kunt gaan en weet je zeker dat je karpet alles met elkaar verbindt. Want dat is waar een karpet goed in is, namelijk alles binnen je interieur verbinden en één geheel maken. Vandaar dat we bij Vloerkledenloods onze top 20 karpetten voor jou hebben samengesteld. Zo hoef je niet door onze ruime assortiment, maar vind je direct de meest populaire karpetten.

Top 20 karpetten

Waarom een karpet?

Naast verbinden hebben karpetten nog veel meer handige kenmerken die ideaal zijn voor je inrichting. Zo houdt een karpet warmte vast doordat het isoleert. Hierdoor blijft de warmte binnen en de kou buiten! Nog een groot voordeel is dat een karpet geluid dempt. Heb je een ruimte waarin het nogal hol-ol-ol is? Met een vloerkleed is dat meteen een stuk minder! Hierbij geldt natuurlijk, hoe dikker het karpet, hoe beter de geluiddemping. Hebben we het al over veiligheid gehad? Nee? Hoog tijd dus, want met een karpet in huis is je leefomgeving een stuk veiliger, want op een karpet glijd je minder snel uit dan op een kale vloer. Mocht je toch uitglijden, dan val je op een karpet ook nog eens een stuk zachter! Dubbel voordeel! Dus waarom een karpet?

  • Sfeer in huis
  • Kleur aan interieur toevoegen
  • Warmte & gezelligheid

En natuurlijk, bovenal, om ermee te pronken in jouw woning!

Van goedkope karpetten…

In onze top 20 hebben we van onze uitgebreide aanbod de 20 meest populaire karpetten geselecteerd. Van scherp geprijsde goedkope karpetten tot hoogwaardige duurkoop kleden. Maak gebruik van deze mooie selectie, dat samengesteld is door de ervaringen en aankopen van eerdere klanten. Wij garanderen op onze best sellers stuk voor stuk de scherpste prijsgarantie. Sommige goedkope karpetten zijn zelfs extra in prijs verlaagd. Met kortingen tot wel 70% profiteer je van extreem lage prijzen. Zo haal je wel heel goedkoop een nieuw vloerkleed in huis!

…Tot het populairste karpet

De kortingsbedragen lopen vooral op bij de karpetten uit het hoge segment.  Passend in vrijwel elke woonstijl en momenteel met 33% (!) korting, is dit een karpet waar je niet alleen je interieur enorm mee verrijkt, maar voor een aantrekkelijke prijs je vloer geweldig mee aan kunt kleden.

Karpet kopen bij Vloerkledenloods

Ik wil een karpet, maar waar moet ik beginnen?

Ben je op zoek naar een mooi sfeervol karpet om je vloer aan te kleden, maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Geen probleem! Lees onze inspiratieblog waar we de top 20 meest gewilde karpetten allemaal kort belichten. Zo vind je binnen een handomdraai jouw perfecte karpet.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode