Verzenden

Veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je op werkdagen een bestelling voor 17:00 uur plaatst, heb je deze, indien op voorraad, de volgende dag in huis. Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden, dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Via de e-mail ontvang je een Track & Trace code waarbij je de bestelling eenvoudig kunt volgen. Je artikel wordt bezorgd door transportbedrijf Packs. Indien je op het moment van afleveren niet thuis bent laat de bezorger een briefje achter in je brievenbus met daarop het telefoonnummer van de koerier. Je kan dan zelf een afspraak met de koerier maken voor een ander bezorg moment. Bij Vloerkledenloods.nl worden alle producten gratis verzonden.

* Meubels worden op afspraak geleverd tot aan de voordeur (eerste drempel/begane grond).

Retourneren

Het is op dit moment niet mogelijk om een ophaalopdracht in te plannen naar Belgische klanten

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren? Geen probleem! Tot 14 dagen na de dag van de levering heb je het recht om de overeenkomst te herroepen. Dit kan je doen door binnen 14 dagen het artikel aan ons retour te zenden of door ons binnen 14 dagen op de hoogte te stellen dat je de overeenkomst wilt herroepen. Hiervoor kan je gebruik maken van het retour formulier dat je bij de bestelling hebt ontvangen. Ben je dit formulier kwijt? Download hem dan onderaan deze pagina. Je kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat je van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht. Je kunt er voor kiezen je retour eerst schriftelijk aan ons te melden, binnen 14 dagen na levering. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen.

- Vloerkleden kleiner dan 175 cm (wanneer het vloerkleed op de kortste kant is opgerold) kun je gemakkelijk retourneren via PostNL of DPD.

De geschatte kosten hiervan liggen tussen de €7,- en €14,-. Vloerkleden groter dan 175 cm kun je eventueel door een koerier laten ophalen. Om een ophaalafspraak in te plannen dien je contact met ons op te nemen. Wij plannen deze afspraak dan samen met jou in op een gewenste werkdag naar keuze. Er is geen mogelijkheid om een tijd of dagdeel uit te kiezen. De kosten voor een ophaalafspraak bedragen €20,- binnen Nederland en €30,- voor België. Is het product 300 centimeter of langer, dan bedragen de kosten voor een ophaalopdracht €57,-. Producten die naar specificaties van jou als klant op maat gemaakt worden (maatwerkproducten) zijn uitgesloten van het herroepingsrecht en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Dit geldt ook voor geopende antislip ondertapijten.

Wanneer je een artikel wenst om te ruilen, kunnen wij hier een omruil opdracht voor inplannen. De kosten hiervan bedragen €10,-.

Zo snel mogelijk maar binnen uiterlijk 14 dagen na ontbinding betalen we het volledige aankoopbedrag aan je terug, op dezelfde manier als dat je aan ons hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond deze te hebben teruggezonden. De verwerkingstijd van retouren na ontvangst is 14 dagen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen. Uiteraard kan je de retour ook persoonlijk langs brengen in onze showroom te Leeuwarden. Van dinsdag t/m vrijdag kan je langskomen vanaf 10:00 uur t/m 17:00 uur en op zaterdag zijn wij van 10:00 tot 17:00 uur geopend. Vergeet de pakbon niet mee te nemen of aan het pakket toe te voegen! Wij zullen teruggebrachte retouren op dezelfde manier verwerken als wanneer je deze zou hebben opgestuurd of hebben laten ophalen.

Verpakkingsinstructies

Je pakket wordt nadat je het hebt achtergelaten of laten ophalen bij een koeriersdienst gebundeld met allerlei andere pakketten en wordt door een automatisch systeem bestaande uit allerlei transportbanden en glijgoten door gesorteerd. Pakketten worden ook in containers op en tegen elkaar gestapeld. Daarom is het belangrijk dat je pakket goed is verpakt zodat de kans op beschadiging zo minimaal mogelijk is en je later niet een vervelend telefoontje van ons krijgt. Daar zit namelijk niemand op te wachten.

Gebruik voor je retour zoveel mogelijk de originele verpakking. Maak de opening die is gemaakt om het vloerkleed eruit te halen goed dicht zodat het kleed er niet uit kan vallen en er niets de verpakking in kan. Uitermate geschikt hiervoor is een plastic-zak of vuilniszak afgedicht met duct-tape. (Tip: liever een omwenteling meer dan minder). Andere tape is ook goed, als het maar voldoende sluitend is en tegen een stootje kan. Let op! Gebruik beslist géén pedaalemmerzakken of iets dergelijks, want deze zakken scheuren zeer gemakkelijk omdat deze heel dun zijn.

 Als test kun je het ingepakte vloerkleed een paar keer over de grond laten glijden om te testen of de verpakking het houdt.

Retourinstructies

Retourneren is op eigen risico, dus let daarom bij het retoursturen goed op de volgende punten:
- Zorg er altijd voor dat het product schoon en niet beschadigd is
- Stuur het product terug zoals je het hebt ontvangen. Liefst in de originele verpakking
- Zorg dat je het product goed beschermt zodat het beslist niet wordt blootgesteld aan het transport
- Maak voor de zekerheid een foto van hoe je het product hebt verpakt en naar ons verstuurt

* Wij hebben het recht om waardevermindering bij jou in rekening te brengen wanneer het product schade heeft gelopen door een ondeugdelijke verpakking of gebruikssporen bevat.

Je kunt de retour sturen naar onderstaand adres:

Interieur 05
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
Nederland

Download het retourformulier HIER

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode