Ontwerp

Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

1 product

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Design
In een woning met een design woonstijl denk je misschien dat het niet gezellig is, dat het een koud huis is waar je bijvoorbeeld niet op de bank zit, maar dit is zeker niet waar. Een design woonstijl straalt luxe uit. Het kenmerkt zich door strakke lijnen, veel aandacht voor luxe en technische accenten, natuurlijke tinten met felle accenten en zachte kleuren. Soms zelfs met ronde vormen.
In een huis met een designerlevensstijl is het vloerkleed een leuke toevoeging. Door het gebruik van een design vloerkleed kan een strakke inrichting toegankelijk worden, warmer, nog luxer. Het tijdloze karakter is kenmerkend voor een designtapijt. Het is een vloerkleed dat je meerdere jaren kunt gebruiken zonder je huis te verlaten. Het verbetert het luxe gevoel thuis. Vaak worden design tapijten in de woonkamer geplaatst, maar deze tapijten zijn ook geschikt voor de slaapkamer om rust en hotelstijl te creëren.
Een moderne levensstijl kan gemakkelijk worden gecombineerd met natuurlijke materialen. Zo kun je bijvoorbeeld ook een design vloerkleed met een jute vloerkleed combineren in huis. Dit hoeft niet naast elkaar maar kan goed in een ruimte werken. Door de heldere kleur van de tweede stof te behouden. Een warm kleed valt op in de woonkamer. Dankzij verschillende ronde vormen maak je het zeker een thuis.
Niet alleen kan een design vloerkleed luxe uitstralen door het materiaal, maar het kan ook een strakke print zijn of een opvallende kleurencombinatie. Strakke lijnen, mooie vormgeving maken een design kleed.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode