Industrieel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 50

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industrieel

Down to earth als jij bent, leg je de basis van deze inrichting op de vloer in de vorm van een industrieel vloerkleed.

Een industrieel vloerkleed zet de toon. Het klinkt misschien wat raar maar die betonnen vloer komt nog beter uit met een mooi industrieel vloerkleed. Een zacht, wollig en warm vloerkleed is een mooi contrast tegen het koude, harde industriële interieur. Of je gehele huis nou in de industriële sfeer is of alleen de woonkamer meubels met een vloerkleed komt alles samen. 

Nog meer dan bij andere woonstijlen, spreken de materialen die je gebruikt in je interieur boekdelen. Vooral stoere metalen die doen denken aan grote fabrieksmachines zijn graag geziene materialen in een industriële sfeer. Ook details van staal of tin doen hun werk. Zeker in combinatie met meubelen van bewerkt hout en (kunst-) leren elementen. Een industrieel vloerkleed zet de toon in elke woonstijl.

Naast het spelen met materialen, kun je ook experimenteren met contrasten door een vintage vloerkleed op de vloer te leggen. De sierlijke patronen en het speelse patchwork staan in volledige disharmonie met het strakke, recht-toe, recht-aan karakter van een industriële woonstijl. Door deze twee uiteenlopende stijlen naast elkaar te zetten door een industrieel vloerkleed komen ze juist nog beter tot hun recht.

Tenslotte is variëren met vormen ook een goede manier om contrast aan te brengen in je strakke interieur. Rechte lijnen worden het beste gebroken door ronde vormen. Een rond vloerkleed is daarom een verrassend element in je industriële inrichting. Om dit vloerkleed nog wel dezelfde stoerheid mee te geven die de rest van het interieur met zich mee draagt, is het gebruik van een ruig en puur materiaal zoals jute een perfecte oplossing.

Om een fijne, leefbare sfeer te creëren in jouw industriële inrichting is de mix van de juiste materialen, kleuren en vormen essentieel. Het juiste, industriële vloerkleed is hiervoor een belangrijk element. Wanneer je eenmaal de perfecte samenstelling hebt gevonden, ga je een fijne tijd tegemoet in je eigen sfeervolle woonfabriek.

 

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode