Industrieel

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 30

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Industrieel
Een industrieel vloerkleed zet de toon. Nog meer dan bij andere woonstijlen, spreken de materialen die je gebruikt in je interieur boekdelen. Vooral stoere metalen die doen denken aan grote fabrieksmachines zijn graag geziene materialen in een industriële sfeer. Ook details van staal of tin doen hun werk. Zeker in combinatie met meubelen van bewerkt hout en (kunst-) leren elementen. Een industrieel vloerkleed zet de toon in elke woonstijl.

Het klinkt misschien raar, maar die betonnen vloer komt nog beter tot uiting wanneer je er een bijpassend industrieel vloerkleed op legt. Spelen met contrasten waarbij een warm, wollig en zacht vloerkleed wordt verwelkomt door de koude, harde, grijze vloer, versterkt beide onderdelen van deze woonstijl. Ook wanneer je niet in het bezit bent van een dergelijke vloer maar de industriële woonstijl creëert door bijvoorbeeld meubels, accessoires of kunst, werkt een industrieel vloerkleed als perfect contrastmiddel om de industriële elementen nog beter tot uiting te laten komen.

Naast het spelen met materialen, kun je ook experimenteren met contrasten door een vintage vloerkleed op de vloer te leggen. De sierlijke patronen en het speelse patchwork staan in volledige disharmonie met het strakke, recht-toe, recht-aan karakter van een industriële woonstijl. Door deze twee uiteenlopende stijlen naast elkaar te zetten door een industrieel vloerkleed komen ze juist nog beter tot hun recht.

Tenslotte is variëren met vormen ook een goede manier om contrast aan te brengen in je strakke interieur. Rechte lijnen worden het beste gebroken door ronde vormen. Een rond vloerkleed is daarom een verrassend element in je industriële inrichting. Om dit vloerkleed nog wel dezelfde stoerheid mee te geven die de rest van het interieur met zich mee draagt, is het gebruik van een ruig en puur materiaal zoals jute een perfecte oplossing.

Om een fijne, leefbare sfeer te creëren in jouw industriële inrichting is de mix van de juiste materialen, kleuren en vormen essentieel. Het juiste, industriële vloerkleed is hiervoor een belangrijk element. Wanneer je eenmaal de perfecte samenstelling hebt gevonden, ga je een fijne tijd tegemoet in je eigen sfeervolle woonfabriek.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode