Klassiek

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Klassiek
Door rijke materialen en stijlvolle meubels te combineren met warme kleuren en kwalitatieve producten bewijs je dat knusheid bijzonder goed samengaat met klasse. De juiste basis voor een gezellig interieur leg je door een mooi, klassiek vloerkleed in de woon- of slaapkamervloer.

Een grote plofbank met grote kussens, een zachte dierenhuid en eventueel kat die er op ligt te snorren. Voor veel mensen de basis van een klassieke inrichting van de woonkamer. Of je nu de visite ontvangt op de sofa of er zelf op neerploft na een dag hard werken, je zet je bankstel nog meer op een voetstuk door er een mooi klassiek vloerkleed voor te leggen. Ga bijvoorbeeld voor een exemplaar met een vrolijk patchwork design. Om eenheid in je inrichting te creëren, verwerk je een soortgelijk patroon in een van de grote kussens op je bank.
Met een vintage vloerkleed haal je dezelfde traditionele sfeer in huis als vroeger bij je oma, maar dan wél met een eigentijds sausje er overeen. De sierlijke patronen en krullende lijnen blijven hetzelfde maar dan wel in hippe kleuren zoals violet, petrol blauw, mint turkoois, sea blue of de kleurcombinatie salt & pepper.

Klassieke vloerkleden gaan nooit uit de mode. Als er één ruimte in huis is waar het gezellig en knus hoort te zijn, is het de slaapkamer wel. Rustige kleuren zoals teppe grijs, crème of oudroze zorgen ervoor dat je niet wordt afgeleid van de belangrijkste bezigheid aldaar; slapen.
En om ’s ochtends te voorkomen dat je met het verkeerde been uit bed stapt, is het fijn wanneer er een zacht, klassiek wollen vloerkleed of hoogpolig vloerkleed onder je voeten klaarligt voor een aangenaam begin van de dag. Een perfecte basis voor een klassieke slaapkamer.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode