Klassiek

Klassiek

Een klassiek vloerkleed in je huis maakt je huis vaak een stuk gezelliger en zorgt voor een fijne sfeer in je woonkamer. Ook zie je vaak dat mensen een klassiek vloerkleed uitzoeken die bij het interieur van het huis past. Een klassiek karpet heeft ook vaak voor een rijke en sierlijke uitstraling.

Verschillende soorten klassieke vloerkleden

Bij hebben een groot aanbod aan klassieke kleden, maar wat versta je nou eigenlijk onder een klassiek vloerkleed? Klassieke vloerkleden zijn voornamelijk de vintage vloerkleden, de wollen vloerkleden en de velvet vloerkleden. De vintage vloerkleden hebben bijvoorbeeld vaak sierlijke symbolen en tekens, terwijl de wollen vloerkleden vaak heel eentonig zijn en erg veel rust uitstralen.

Vormen en maten

Voor een klassiek soort vloerkleed hebben we alle vormen en maten. De klassieke vloerkleden zijn beschikbaar in het rond en rechthoek en ook zijn de maatwerkvloerkleden beschikbaar in alle vormen en maten. De vaste maten voor rechthoekige vloerkleden kunnen zijn vanaf 120x170cm tot 300x400cm en de vaste maten voor een rond vloerkleed kunnen oplopen van 140cm tot 235cm.

 

 

 

 

 

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode