Landelijk

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 68

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landelijk

Een zacht en rustig kleurenpalet is een goed uitgangspunt wanneer je een landelijke woonstijl wilt creëren. Tinten zoals wondergrijs, beige, ivoor, black pepper en taupe zijn voorbeelden van diepe kleuren die rust in je inrichting aanbrengen zonder ook maar een moment saai te zijn.

Wil jij de knusheid in je woning opschroeven? Ga dan voor een landelijk, hoogpolig vloerkleed of een zogenoemde shaggy. Deze exemplaren zijn super zacht én het ideale huisdier wanneer het gaat om onderhoud.
Wil je gaan voor iets groffer? Bekijk dan eens onze jute vloerkleden. De ronde vorm en de kringen die gecreëerd worden door de stevige juten stroken, doen denken aan een gekapte boomstam en de bijbehorende jaarringen. Daarnaast is het materiaal gewoon beresterk, gemakkelijk in onderhoud en een stoere toevoeging aan je landelijke inrichting.

Zoals je ziet kun je met een landelijke woonstijl alle kanten op. Door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen en diepe kleuren in je landelijke vloerkleed, breng je de rust van de natuur in je eigen landhuis.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode