Landelijk

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 66

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-21 van 66

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Landelijk

Een landelijke woonstijl kenmerkt zich door het gebruik van voornamelijk natuurlijke tinten in huis. De basiskleuren zijn voornamelijk wit, verschillende grijs- en bruintinten en taupe.
Ook zwart, donkergroen en donkerblauw zijn kleuren die terug kunnen komen in een landelijke woonstijl. Eén van de kenmerken van een landelijk woonstijl is het gebruik van voornamelijk natuurlijke materialen. Zo zijn bijvoorbeeld wol, linnen, riet en katoen veel terug te zien. Door deze kleuren en materialen te gebruiken creëer je veel rust in je huis. Wil je gaan voor iets groffer? Bekijk dan eens onze jute vloerkleden. De ronde vorm en de kringen die gecreëerd worden door de stevige juten stroken, doen denken aan een gekapte boomstam en de bijbehorende jaarringen. Daarnaast is het materiaal gewoon beresterk, gemakkelijk in onderhoud en een stoere toevoeging aan je landelijke inrichting.

Zoals je ziet kun je met een landelijke woonstijl alle kanten op. Door het gebruik van verschillende natuurlijke materialen en diepe kleuren in je landelijke vloerkleed, breng je de rust van de natuur in je eigen landhuis.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode