Scandinavisch

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Scandinavisch

Neutrale vormen, minimalistische ontwerpen, doordachte details en een rustig kleurenpallet. Dit maakt elk Scandinavisch vloerkleed uniek en dus perfect voor bij jou in huis. “Less is more” is een perfect motto om deze stijl te beschrijven, felle kleuren en drukke printjes hoef je hier niet te verwachten.

Scandinavisch vloerkleed: clean, neutraal en minimalistisch

 Er zijn geen uitspatters in het kleurenpalet met betrekking tot de kleurtinten. Diepe, natuurlijke kleuren zoals oceaanblauw, aardachtig bruin, grijze wolk of zandwit domineren de Scandinavische levensstijl. Zo ook bij Scandinavische tapijten. Hierdoor verandert het Scandinavische vloerkleed in een tapijt dat zich gemakkelijk aanpast aan elk interieur.

Wol is niet alleen een populair materiaal in Scandinavië. Jute tapijten zijn ook erg populair. Dit neutrale, maar extreem duurzame materiaal geeft je interieur een sterk en rustiek karakter en past daarom perfect bij harde Scandinaviërs.
De unieke mix van lichte kleuren, strakke uitstraling en licht, natuurlijk materiaal maakt Scandinavische tapijten ideaal voor de zomer. Gelukkig hoeven de vloerkleden niet in het hoge noorden te blijven, en nu kun je ze gewoon meenemen naar je eigen huis!

 

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode