Cliff

Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vloerkleed Cliff 808 Grijs - Brinker
  Vloerkleed Cliff 808 Grijs - Brinker
  € 539,00
 2. Vloerkleed Cliff Grey Brass Mix - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 812 Grijs Brons - Brinker.
  € 539,00
 3. Vloerkleed Cliff Light Brass - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 811 Licht Brons - Brinker.
  € 539,00
 4. Vloerkleed Cliff Dark Mix - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 809 Donkergrijs - Brinker
  € 539,00
 5. Vloerkleed Cliff Light Orange - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 630 Licht Oranje - Brinker
  € 539,00
 6. Vloerkleed Cliff Dark Grey - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 508 Grijs Mix - Brinker
  € 539,00
 7. Vloerkleed Cliff Light Green - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 460 Licht Groen - Brinker
  € 539,00
 8. Vloerkleed Cliff Light Grey - Brinker.
  Vloerkleed Cliff 108 Licht Grijs - Brinker
  € 539,00
per pagina

Cliff vloerkleed Feel Good collectie

Het vloerkleed Cliff van Brinker heeft een mooie platte weefstijl en een rustige uitstraling. Dit karpet bestaat uit 100% nieuwe wol en wordt met de hand geweven in Roemenië. De Cliff onderscheidt zich van andere vergelijkbare wollen vloerkleden door het gebruik van garens in twee kleurtonen. Het zogenoemde ‘two-tone’ principe. Hiermee worden twee kleuren garens gemixt die samen één kleur vormen. De combinatie van een basic weefpatroon met two-tone kleuren geeft de Cliff een uniek speels effect.

Jouw stijl, jou vloerkleed

De Cliff serie heeft prachtige neutrale tinten die moeiteloos aansluiten op ieder interieur. Met name een landelijk setting is zeer geschikt voor dit type vloerkleed. Staat de stijl van de Cliff je wel aan, maar is deze er niet in jouw kleur of wil je geen two-tone stijl? Dan is wellicht de GreenlandGreenland Point of Greenland Stripes meer geschikt voor jou. Deze kleden hebben een vergelijkbare weefstijl en zijn ook verkrijgbaar in nog meer kleuren dan de Cliff. Ongetwijfeld dat hier een vloerkleed tussen zit die je aanspreekt!

Lekker warm én lekker koel!

Je las het al, maar toch herhalen we het even. De Cliff is gemaakt van wol en dat verdient wat extra aandacht! Wol is namelijk dé stof die bij uitstek geschikt is voor een vloerkleed. Wol is namelijk lekker koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en ook enorm sterk. Geloof je ons niet, of wil je graag meer weten van deze super stof? Lees dan onze inspiratieblog over wol en overtuig jezelf!

Altijd in jouw (ronde) maat

De Cliff karpetten zijn verkrijgbaar in vijf standaardmaten, namelijk 140x200, 170x230, 200x250, 200x300, 240x340 cm en vanzelfsprekend in maatwerk. Zo is er altijd een vloerkleed in jouw perfecte maat! Wil je liever een rond karpet? Geen probleem! De Cliff is natuurlijk ook in het rond verkrijgbaar!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Cliff vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders dus goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode