Greenland

Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

12 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Greenland van de Feel Good collectie

Koop je een prachtig wollen Greenland vloerkleed dan koop je eigenlijk niet één, maar twee vloerkleden! Een Greenland karpet is namelijk aan beide zijden te gebruiken. Heeft de ene zijde zijn beste tijd gehad, dan draai je hem om en heb je weer een nieuwe kleed. Dubbel voordeel dus!

Tijdloze dessins & altijd een kleur die bij je past

De Greenland serie heeft een elegante en rustige weefstijl en verkrijgbaar in vele prachtige tinten. Hierdoor gaat het tapijt moeiteloos op in ieder interieur. Daarnaast heeft de Greenland meerdere stijlvarianten zoals de Greenland Point, Greenland Stripes en de ietwat grover geweven variant Marina. Spreekt de Greenland stijl je wel aan, maar zit je kleur er niet tussen? Kijk dan zeker even bij de andere stijlen, want de kleuren van al deze varianten zijn namelijk toepasbaar op elkaar. Ongetwijfeld dat één van deze kleuren je aanspreekt!

Natuurlijk, wol!

Alle Greenland vloerkleden zijn gemaakt van wol. Wol is met recht de meest ideale stof voor een vloerkleed. Koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en toch enorm sterk. En dit zijn nog maar een paar goede eigenschappen van wol. Wil je meer weten van wol, lees dan onze inspiratieblog. Na het lezen wil je gegarandeerd niet meer anders dan een wollen vloerkleed.

Altijd in jouw (ronde) maat

De Greenland karpetten zijn verkrijgbaar in vijf standaardmaten, namelijk 140x200, 170x230, 200x250, 200x300, 240x340 cm en in maatwerk. Zo heb je altijd een vloerkleed in jouw perfecte maat! Ben je fan van rond, ook dat is geen probleem, alle Greenland vloerkleden zijn ook in het rond verkrijgbaar!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Greenland vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders dus goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode