Marina

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Marina vloerkleed van Brinker

Dat de Feel Good collectie van Brinker prachtige kleden bevat staat buiten kijf. Als je op zoek bent naar een wollen vloerkleed met een optimale prijs kwaliteit verhouding, dan kun je niet om de Greenland serie heen, maar vergeet de prachtige Marina niet! Een Marina vloerkleed is gemaakt van dezelfde kwaliteit wol als de Greenland serie en heeft een speels weefpatroon.

Jouw stijl, jouw kleur!

Het vloerkleed Marina kenmerkt zich door een iets grovere weefstijl dan zijn stijlbroertjes de Greenland en de Greenland Point. Door deze weefstijl is de Marina niet geheel plat, maar heeft het iets meer reliëf waardoor het tapijt een speelse uitstraling krijgt. Een groot voordeel van een Marina vloerkleed is dat je uit dezelfde kleuren kunt kiezen als de Greenland serie. Spreekt de stijl van de Marina je aan, maar zit je kleur er niet tussen, vergeet dan niet even te kijken bij de eerder genoemde stijlbroertjes en de Greenland Stripes. Ongetwijfeld dat hier een kleur tussen zit die je leuk vindt. Door de combinatie van een speelse weefstijl en grote hoeveelheid kleuren waaruit je kunt kiezen weet je zeker dat je een one of a kind vloerkleed hebt!

Koop je een Marina karpet dan koop je niet één, maar eigenlijk twee karpetten! Een Marina karpet is namelijk aan beide zijdes te gebruiken. Heeft de ene zijde zijn beste tijd gehad, dan draai je hem om en heb je weer een nieuwe kleed. Dubbel plezier dus!

Let op!: Leg altijd een antisliptapijt onder je Marina vloerkleed, zo voorkom je dat de onderkant van het vloerkleed gaat schuren met de ondergrond en verzeker je jezelf ervan dat de onderzijde nog zo goed als nieuw blijft!

Gewêêêêldig wollen vloerkleed!

Je weet nu welke weefstijl de Marina heeft en dat het vloerkleed in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar is en de Marina vloerkleden zijn ook nog eens zijn gemaakt van 100% zuivere scheerwol! Helemaal top, want een wollen vloerkleed is de meest ideale keuze voor elke situatie. Koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en tóch enorm sterk. En dan zijn er nog zoveel andere top eigenschappen. Wil je meer weten van wol? Lees dan onze inspiratieblog. Je zult gegarandeerd versteld staan!

Altijd in jouw (ronde) maat

De Marina karpetten zijn verkrijgbaar in vijf standaardmaten, namelijk 140x200, 170x230, 200x250, 200x300, 240x340 cm en vanzelfsprekend in maatwerk. Zo heb je altijd een vloerkleed in jouw perfecte maat! Ben je fan van rond, ook dat is geen probleem, alle Marina vloerkleden zijn ook in het rond verkrijgbaar!

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Marina vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders dus goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode