Cameo Collection

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Louis de Poortere Cameo collection

Je kunt de Cameo collectie omschrijven als Scandinavisch, romantisch of zelfs “shabby chic”… Hoe dan ook, de zachte kleuren van de cameo vloerkleden geven een heerlijk huiselijk gevoel. Deze collectie is geïnspireerd door een mix van dessins uit het oosten, gecombineerd met Europese invloeden uit de 18e eeuw. Heerlijk rustgevende pasteltinten en prachtige chique patchwork dessins. Kortom, een Louis de Poortere Cameo vloerkleed is een stijlvolle en knusse toevoeging aan je zithoek!

Patchwork dessins

De patchwork dessins hebben een print die symboliseert alsof stukjes vloerkleed aan elkaar ‘gepatcht’ zijn. Een patchwork dessin gaat moeiteloos mee in zowel een klassieke als moderne inrichting.

Afmetingen

Elk Cameo vloerkleed is 3mm dik en gemaakt van 85% zijdezacht katoen en 15% zuivere scheerwol veelal verkrijgbaar in maar liefst 7 afmetingen, namelijk 60 x 90, 80 x 150, 140 x 200, 170 x 240, 200 x 280, 230 x 330 en 280 x 360 cm.

Louis de Poortere kwaliteit

Met een vloerkleed van Louis de Poortere haal je topkwaliteit in huis. Door de Jacquard weeftechniek zijn zelfs de kleinste details van alle dessins verwerkt in ieder vloerkleed. Natuurlijk is hiervoor de fijnste katoen gebruikt van de hoogste kwaliteit. Al deze stappen zorgen voor een zeer lange levensduur van ieder vloerkleed. Daarnaast wordt ieder kleed nadat deze is geweven met de hand afgewerkt en grondig geïnspecteerd. Zo ben je altijd verzekerd van de premium kwaliteit die Louis de Poortere biedt. Handige extra is dat Louis de Poortere vloerkleden vanuit de fabriek een al aangebrachte antislip-laag, waardoor het kleed meteen stabiel blijft liggen. Je bespaart hierdoor meteen de extra kosten van het aanschaffen van een apart antislip-tapijt.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode