Meer dan 5 stuks bestellen?

Vraag direct een offerte aan of bel + 31 (0) 58 843 0755.

Grotere aantallen

Wij leveren aan winkels, scholen, hotels, restaurants, stylisten etc. Door korte lijnen met leverancier en fabrikant bieden wij grotere aantallen aan voor een voordeligere prijs. Ook kun je een zakelijk account aanvragen waarbij je terugkerend voor een scherpe inkoopprijs vloerkleden kunt bestellen.

Indien je zelf een fysieke winkel of webwinkel bezit en interesse hebt om onze producten te verkopen stuur dan een e-mail naar klantenservice@interieur05.nl of neem contact op via + 31 (0) 58 843 0755. We denken graag met je mee!

Projectinrichting en horeca

Vloerkledenloods heeft keuze uit een uitgebreid en uniek assortiment gebaseerd op de huidige trends. Bij een bestelling van meer dan 5 producten kun je een zakelijk account aanvragen waarbij je terugkerend voor een scherpe inkoopprijs vloerkleden kunt bestellen.

Ook werkt Vloerkledenloods samen met verschillende interieurstylisten. Wil je advies op maat en daar direct de passende producten bestellen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij en de interieurstylist denken graag met je mee.

Niet alleen op zoek naar aankleding voor de vloer, maar ook in meubilair? Dat kan! We kunnen naast vloerkleden ook tafels, banken, stoelen en accessoires voor je inkopen.

Kortom, voor de inrichting van iedere ruimte ben je bij Vloerkledenloods aan het juiste adres!

Offerte aanvragen

Je bereikt ons via klantenservice@vloerkledenloods.nl of + 31 (0) 58 843 0755

Direct offerte aanvragen


Met vriendelijke groet,

Eva de Groot | Oprichter Vloerkledenloods.nl

KVK NUMMER: 67297285

Deze bedrijven gingen je voor:

Logo's B2B

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode