IDEAL

iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee je kunt betalen via je eigen bank. Niet alleen webshops, maar ook andere online organisaties bieden iDEAL aan. iDEAL wordt steeds vaker gebruikt in Nederland:
- Bij meer dan 100.000 webshops en andere organisaties kan met iDEAL worden afgerekend.
- iDEAL wordt al jaren gekozen in de top 10 van sterke en onmisbare merken.
- 60% van de consumenten betaalde voor zijn laatste online aankoop met iDEAL.

iDEAL is geen elektronisch betaalsysteem, maar een verzameling technische afspraken tussen banken en transactieverwerkers. iDEAL is op grond van deze technische afspraken naadloos geïntegreerd in het internetbankieren van de banken.

In een paar stappen is de betaling gedaan:
1. Je kiest iDEAL als betaalmethode.
2. Je selecteert je bank.
3. Je komt direct in het internetbankieren van je bank en logt in op de voor jou bekende manier.
4. De gegevens van je betaling zijn al ingevuld en je keurt de betaling goed.
5. Je bank toont direct een bevestiging van de betaling.
6. Je keert terug naar de webwinkel; bestelling en betaling geslaagd!

IDEAL

 

PAYPAL

PayPal is een eenvoudige manier om te winkelen en te betalen met je mobiel via Vloerkledenloods. PayPal zorgt ervoor dat consumenten en bedrijven met behulp van een e-mailadres, veilig en gemakkelijk online betalingen kunnen ontvangen en verzenden. Het netwerk van PayPal is op de bestaande financiële infrastructuur van bankrekeningen en creditcards gebouwd en vormt een wereldwijd betaalsysteem.

- Een veilige en eenvoudiger manier om online te betalen.
- Winkelen op miljoenen websites, van de grootste winkeliers tot de kleinste gespecialiseerde websites.
- Met de veilige betalingssystemen van PayPal kun je winkelen met je creditcard of bankrekening zonder financiële gegevens te delen.

PAYPAL

 

ACHTERAF BETALEN

Betalen doe je achteraf, nadat je de bestelling veilig ontvangen hebt. Dan weet je zeker of het product bevalt en betaal je alleen voor wat je wilt houden. Zodra de bestelling geleverd is, ontvang je via Afterpay een betaaloverzicht per e-mail. Deze kun je direct via de betaalknop of binnen 14 dagen betalen. Zorgeloos online winkelen zonder een verplicht account.

Afterpay is verantwoordelijk voor de verdere afhandeling van de betaling. 

Betalen met Afterpay

 

BANKOVERSCHRIJVING

Een bankoverschrijving is een opdracht die je geeft aan je bank om een bepaald bedrag van je betaalrekening af te schrijven en over te maken naar de bankrekening van Vloerkledenloods. Hoewel het een redelijk 'traditionele' en daarom reeds beproefd veilige betaalwijze is, hebben de betrokken banken tijd nodig om de opdracht te verwerken en daardoor is het de meest trage manier van een (online) betaling doen.

Ondanks dat deze methode een tragere manier van betalen is, is het mogelijk om het bedrag van je bestelling via een bankoverschijving te voldoen.

 

BANCONTANT

Bancontact is een gebruikelijke betaalmethode in België. Gebruikers beschikken over een fysieke kaart die gekoppeld is aan tegoed op een Belgische bankrekening. De kaart is geschikt voor zowel on- als offline betalingen. Alle grote Belgische banken zijn aangesloten en maken betalingen via Bancontact mogelijk. Betalingen zijn gegarandeerd en direct bevestigd. Bovendien zijn betalingen via Bancontact altijd 3D-secure beveiligd. Naast betalingen via desktop faciliteert Bancontact ook betalingen via een app. Klanten scannen een QR-code en kunnen zo snel en eenvoudig afrekenen.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode