Kleine vloerkleden

Kleine vloerkleden

Waarom een klein vloerkleed?

Door een klein vloerkleed te combineren met een groter vloerkleed creëer je meer sfeer en warmte in je interieur. Heb je de basis goed in je interieur, maar mis je nog warmte en gezelligheid? Een kleiner vloerkleed kan hier de uitkomst in zijn. Door te kiezen voor een ander materiaal soort creëer je meer diepte en speelsheid in je interieur. Let er wel op dat je de vloerkleden met elkaar verbindt door ze bijvoorbeeld gedeeltelijk over elkaar heen te leggen. Hierdoor blijft het wel 1 geheel en krijg je niet meerder losse elementen in je interieur.

Vooral met de herfst en de winter die eraan zit te komen is het fijn om warme voeten te kunnen hebben. Door het toevoegen van een kleiner vloerkleed bij een groter vloerkleed creëer je een grotere oppervlakte. Naast extra sfeer is het ook een ideale oplossing voor de koude wintermaanden.

 

Waar moeten de vloerkleden komen te liggen?

Eerst moet je natuurlijk bedenken waar de vloerkleden moeten komen te liggen. Door dit eerst goed te bepalen kun je ook een inschatting maken van het formaat van de vloerkleden. Een klein vloerkleed kan je neerleggen in veel verschillende ruimtes zoals de keuken, gang, slaapkamer maar ook zeker in bij een salontafel.

 

Kies je voor rond, vierkant of juist rechthoekig?

Een vaak gemaakte combinatie is een rond vloerkleed gecombineerd met een langwerpige vloerkleed. Door de vloerkleden iets over elkaar heen te leggen creëer je eigenlijk altijd een leuk effect. Bij twee rechthoekige kun je het beste kiezen om deze dwars over elkaar heen te leggen. Een vloerkleed leg je dan in de lengte en de andere in de breedte. Denk er wel om dat je de vloerkleden gedeelte lijk over elkaar heen legt zodat het wel 1 geheel blijft.


© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode