GRATIS STAAL

Ben je nog niet zeker van de kleur of het formaat vloerkleed? Dan is het wellicht handig om een gratis staal te bestellen. Wil je meerdere stalen bestellen, voeg dan meerdere aantallen toe. Voor het leveren van een staal vragen wij €20,- borg en mag je de staal 14 dagen in huis houden. De borg zal worden teruggestort wanneer de staal in goede orde retour is gekomen. Vergeet niet in het winkelmandje te vermelden om welke staal het gaat.

Er zijn niet van alle vloerkleden stalen beschikbaar. Voor de actuele beschikbaarheid kun je contact met ons opnemen.

Vloerkleden die speciaal op maat worden gemaakt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht

14 DAGEN OP ZICHT

Vloerkledenloods biedt een 14 dagen op zicht service. Dit houdt in dat je na levering 14 dagen bedenktijd hebt. Is het product toch niet helemaal wat je er van had verwacht, dan kan je binnen dit tijdsbestek het artikel retourneren. Je kunt er voor kiezen je retour eerst schriftelijk aan ons te melden, binnen 14 dagen na levering. Vervolgens heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling retour te sturen. Lees hier de retourinstructies. De uitgebreide voorwaarden vind je terug in onze algemene voorwaarden.

Vloerkleden die speciaal op maat worden gemaakt zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht

HERROEPINGSRECHT

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop je of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte stellen de overeenkomst te herroepen. Je kunt hiervoor gebruikmaken van het modelformulier voor herroeping (PDF), maar bent hiertoe niet verplicht.

Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om je mededeling betreffende je uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken. Gevolgen van de herroeping Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van je keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen jou voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of jij hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt. Je dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop je besluit de overeenkomst te herroepen aan ons hebt medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. Je bent op tijd als je de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor jouw rekening. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Download het modelformulier HIER

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode