Maten

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 1261

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Verschillende maten vloerkleden

Alle vloerkleden die wij verkopen zijn beschikbaar in verschillende maten van heel groot tot heel klein. Zowel ronde vloerkleden als rechthoekige vloerkleden zijn beschikbaar in de maten XS tot XXL. Ook hebben we vloerkleden in de vormen: ovaal en loper. Voor ronde vloerkleden hebben we de vast maten: 100cmØ (XS), 120cmØ (S), 140/150/160cmØ (M), 180/200cmØ (L) en 235cmØ (XL). De maten voor onze rechthoekige kleden zijn: 80x150cm (XS), 120x170/140x200cm (S), 160x230cm (M), 200x300cm (L), 250x350cm (XL) en 300x400cm (XXL).

Een vloerkleed op maat laten maken

Ook kunt u bij ons bepaalde kleden op maat laten maken. Dit zijn voornamelijk wollen vloerkleden. U kunt een maatwerk vloerkleed bestellen van de merken: Perletta, Brinker, Desso en Shaggy. De maatwerk vloerkleden kunnen in alle maten gemaakt worden en ook vaak in verschillende vormen. Vaak is het handig voor dat je een maatwerk vloerkleed besteld om eerst een kleurstaal van het vloerkleed te bestellen, aangezien een maatwerk ook niet geretourneerd kan worden. Deze stalen kunt u via onze webshop bestellen of in de winkel. Als je via de webshop een staal besteld hanteren wij een borg van 20 euro, omdat wij de stalen op bruikleen uitlenen.

Hoe weet je wat voor maat vloerkleed jij nodig hebt?

De maat van een vloerkleed hangt af van in wat voor soort ruimte het vloerkleed komt te liggen, hoe groot deze ruimte is en waar de ruimte voor bedoeld is. Vaak hangt het ook van de meubels af of mensen voor een rond of rechthoekig vloerkleed kiezen. Als klanten advies nodig hebben over wat voor maat vloerkleed het best bij hun ruimte past komen ze vaak ook bij onze showroom langs, meestal hebben ze dan de ruimte al opgemeten en hebben ze een foto mee van de desbetreffende ruimte. Ook hebben wij op onze webshop bij elk artikel een adviesfoto staan van welke maat vloerkleed er bij welke maat bank past, ook kan je dan zien hoe groot het vloerkleed is naast je bank.

Heb je uiteindelijk advies nodig over een maat vloerkleed, maatwerk of een andere vraag, dan kan ja altijd je vragen stellen via de klantenservice of je kan langs komen bij ons in de showroom.

 

Welk vloerkleed moet ik kiezen?

Lees hier alles over de juiste keuze vloerkleed

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode