Feel Good Carpets

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 185

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 185

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Brinker Feel Good Carpets

Bij de Feel Good collectie van Brinker Carpets staat één ding centraal, namelijk ‘feel good’, oftewel een goed gevoel! Met een vloerkleed uit deze collectie heb je een premium kwaliteit kleed in huis waar je jarenlang een goed gevoel van krijgt! Dat krijg je namelijk omdat deze vloerkleden zijn gemaakt van tijdloze dessins die moeiteloos opgaan in ieder interieur. Handgemaakt van enkel duurzame materialen van topkwaliteit en altijd in een kleur die bij jou past. Hiervoor gebruikt Brinker onder andere zuiver schapenwol, katoen, viscose, kunstzijde en zelfs linnen! Ga dus voor dat goede gevoel en koop een Feel Good carpet, je zult er geen spijt van krijgen!

Iedere stijl z’n eigen materiaal

Veel vloerkleden uit de Feel Good collectie bestaan uit wol zoals de laagpolige Greenland, France & New Safira en de hoogpolige Mateo, Spider en zelfs de Salsa. Dat er zoveel wollen vloerkleden bestaan is niet zonder reden, want wol is met recht de meest ideale stof voor een vloerkleed. Koel in de zomer & warm in de winter, heerlijk zacht en toch enorm sterk. En dit zijn nog maar een paar goede eigenschappen van wol. Wil je alles weten van wol? Lees dan onze inspiratieblog, maar wees gewaarschuwd, na het lezen kunnen we niet garanderen dat je nog een vloerkleed van een andere stof wilt!

Viscose

Mocht je allergisch voor wol zijn, of vind je een ander materiaal gewoon mooier, geen probleem. Brinker heeft voor ieder wat wils! Zo heeft de Feel Good collectie ook zeer veel vloekleden die zijn gemaakt van viscose. Viscose is een natuurlijke vezel gemaakt van sappen uit houtpulp. Het is super zacht en wordt ook wel kunstzijde gemaakt. Het heeft bovendien een hele rijke en luxueuze glans. Vloerkleden van 100% viscose uit de Feel Good collectie zijn de Limoux & Flayosc. Daarnaast zijn er meerdere vloerkleden die van 50% van wol en 50% van viscose zijn gemaakt waardoor je dus een ideale combinatie hebt van materialen. Zo zijn onder andere de zeer populaire New Loop, New Safira, Lisboa en France gemaakt van wol en viscose.

Kunststof

Tot slot is er nog één materiaalsoort die we nog niet hebben behandeld, namelijk polyester en acryl, oftewel kunststof. Deze soorten materialen zijn prijstechnisch zeer interessant en vormen een mooie toevoeging in karpetten waar bijvoorbeeld wol of viscose in is verwerkt. Polyester en acryl heeft namelijk een mooie, ietwat minder natuurlijke glans die mooi combineert met de wat doffere glans van wol. Deze combinatie wordt vaak gebruikt in de hoogpolige lijn. Zo bestaan onder andere de Comfort, Glider en de Saturn uit deze mix tussen wol en kunststof. Wil je een 100% kunststoffen vloerkleed, ga dan bijvoorbeeld voor de Check, Cross of Geometrics.

Feel good met Brinker carpets!

Overtuigd van deze prachtige collectie? We hadden niet anders verwacht. Koop een vloerkleed uit deze collectie van Brinker en 'Feel good'! Wij bieden de laagste prijsgarantie op al onze Brinker vloerkleden. Je betaalt bij Vloerkledenloods dan ook gegarandeerd minder dan bij een ander verkooppunt.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode