Lisboa

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Lisboa vloerkleed Feel Good collectie

Is jouw interieur toe aan iets speels en toch ook tijdloos en elegant? Say no more, dan is de Lisboa van Brinker hét vloerkleed voor jouw! Door de effen kleuren en het speelse weefpatroon is de Lisboa uniek in zijn klasse. Geweven van dikke garens van hoogstaande wol en viscose geven het kleed een prachtige luxueuze uitstraling. Afgewerkt met een stevige backing waardoor het kleed zijn vorm lang behoudt. En dat voor die prijs!

100% natuurlijk

Een Lisboa vloerkleed is gemaakt van 100% natuurlijke stoffen, namelijk wol en viscose. Door deze combinatie neemt het vloerkleed het beste van beide stoffen in zich op. Zo is de Lisboa door het gebruik van wol onder andere oersterk, lekker koel in de zomer & aangenaam warm in de winter. En hier stopt het niet, want door het gebruik van de viscose – ook wel kunstzijde genoemd – wordt het kleed extra zacht en krijgt het een mooie natuurlijke glans. Wil je trouwens meer weten over wat wol voor superstof is en waarom je altijd wol in je vloerkleed wilt hebben? Check dan onze inspiratieblog en sta versteld!

Handgemaakte hoogstaande kwaliteit

De Lisboa vloerkleden worden – in opdracht van Brinker – met de hand geweven in India. In India is het maken van vloerkleden al sinds jaar en dag een ambacht. Hierdoor ben je verzekerd van een kwalitatief hoogstaand vloerkleed. De Lisboa is verkrijgbaar in vier effen kleuren, namelijk; ivoor, crème, grijs en zwart. Door het gebruik van deze vier basic kleuren gaat ieder tapijt moeiteloos op in ieder interieur. Mocht de weefstijl je toch iets te speels zijn of hou je gewoon van een iets rustiger weefpatroon, kijk dan eens of de New Safira, of New Loop iets voor je is. Deze karpetten zijn gemaakt van dezelfde stoffen en hebben veelal dezelfde kleuren alleen iets andere weefpatronen.

Altijd in jouw (ronde) maat

De Lisboa karpetten zijn verkrijgbaar in drie standaardmaten, namelijk 170x230, 200x300, 240x340 cm en vanzelfsprekend in maatwerk. Ben je fan van rond, ook dat kan. Alle Lisboa vloerkleden zijn ook in het rond verkrijgbaar! Zo is er altijd een vloerkleed die perfect aansluit op jouw wensen.

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op alle Lisboa vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt. Ergens anders goedkoper gezien? Vraag dan snel je laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode