Verzenden

Veel van onze artikelen zijn direct uit voorraad leverbaar. Wanneer je op werkdagen een bestelling voor 17:00 uur plaatst, heb je deze, indien op voorraad, de volgende dag in huis. Mocht onverhoopt iets niet de volgende dag geleverd kunnen worden, dan stellen we je hier uiteraard van op de hoogte. Via de e-mail ontvang je een Track & Trace code waarbij je de bestelling eenvoudig kunt volgen. Je artikel wordt bezorgd door transportbedrijf Packs. Indien je op het moment van afleveren niet thuis bent laat de bezorger een briefje achter in je brievenbus met daarop het telefoonnummer van de koerier. Je kan dan zelf een afspraak met de koerier maken voor een ander bezorg moment. Bij Vloerkledenloods.nl worden alle producten gratis verzonden.

* Meubels worden op afspraak geleverd tot aan de voordeur (eerste drempel/begane grond).

Retourneren

Is je bestelling toch niet helemaal naar wens en wil je deze (deels) retourneren? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst u van de herroeping op de hoogte brengen (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding retourneren.

Meld je retour hier aan

Je bent hier voor nodig het ordernummer en de postcode (factuuradres)

Artikelen die je niet kunt retourneren zijn:
- Maatwerk artikelen. 
Retourneren op eigen kosten?
De retour kosten liggen bij jou als klant. Bij ons is dit zo, omdat wij zo de kosten van het product zo laag mogelijk kunnen houden. Wij willen natuurlijk niet dat bij alle producten de retour kosten moet wordt door berekend!

Artikel kleiner dan 175cm retour sturen:
1. Dit kun je het gemakkelijkst met PostNL sturen. De geschatte kosten hiervan liggen tussen de €7,- en €14,-
2. Het helpt ons om het retourformulier in te vullen, deze is te downloaden via de website.  Hier kun je het formulier downloaden.

 

Artikelen groter dan 175cm retour sturen:
1. Deze artikelen kunnen wij via een koerier bij je thuis laten ophalen. De retour kosten hiervan zijn €20,- binnen Nederland en €30,- voor België. Op het moment is een ophaal opdracht voor België i.v.m. Covid niet mogelijk helaas!
2. Is het product 300cm of langer, dan bedragen de kosten voor een ophaalopdracht €57,-.
3. Stuur ons een mail met bestelnummer en dag wanneer wij het artikel kunnen ophalen. Helaas kunnen wij geen dag deel kiezen bij onze vervoerder. Via een T&T code kun je op de dag zelf de koerier volgen.
4.Het helpt ons om het retourformulier in te vullen, deze is te downloaden via de website.  Hier kun je het formulier downloaden.
5. De kosten van het retourneren zullen worden verrekend met de terug betaling van je artikel.

Kosteloos je bestelling in de showroom retourneren:
1. Hier kun je een afspraak maken om je artikel te retourneren in de showroom.
2. Het helpt ons om het retourformulier in te vullen, deze is te downloaden via de website.  Hier kun je het formulier downloaden.
3. Wij zullen teruggebrachte retouren op dezelfde manier verwerken als wanneer je deze zou hebben opgestuurd of hebben laten ophalen.

Wil je het artikel omruilen voor een ander formaat of kleur?
1. Via een koerier kunnen wij je artikel bij je huis laten omruilen voor een ander artikel. De retour kosten hiervan zijn €10,-. Op het moment is een omruil opdracht voor België i.v.m. Covid niet mogelijk helaas!
2. Stuur ons een mail met je bestelnummer, de dag waarom je het wil omruilen en het artikel waarmee je het wil omruilen. Helaas kunnen wij geen dag deel kiezen bij onze vervoerder. Via een T&T code kun je op de dag zelf de koerier volgen.
3. Het helpt ons om het retourformulier in te vullen, deze is te downloaden via de website.  Hier kun je het formulier downloaden.
4. Voorafgaand aan de omruil zullen wij een betaallink sturen met het prijsverschil. Zodra deze is voldaan kunnen wij een omruil opdracht inplannen.


Wanneer krijg ik mijn geld terug?

De terugbetalingstermijn is áltijd zo snel mogelijk,maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat u aangetoond heeft deze te hebben opgestuurd. Wij zullen het op dezelfde manier terug betalen als dat je aan ons hebt betaald. Wij mogen wachten met terugbetalen totdat we de retour in goede orde hebben ontvangen, of je hebt aangetoond deze te hebben teruggezonden. De verwerkingstijd van retouren na ontvangst is 14 dagen. Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

 

Verpakkingsinstructie
Gebruik voor je retour zoveel mogelijk de originele verpakking. Maak de opening die is gemaakt om het vloerkleed eruit te halen goed dicht zodat het kleed er niet uit kan vallen en er niets de verpakking in kan. Uitermate geschikt hiervoor is een plastic-zak of vuilniszak afgedicht met duct-tape. (Tip: liever een omwenteling meer dan minder). Andere tape is ook goed, als het maar voldoende sluitend is en tegen een stootje kan. Let op! Gebruik beslist géén pedaalemmerzakken of iets dergelijks, want deze zakken scheuren zeer gemakkelijk omdat deze heel dun zijn.
Als test kun je het ingepakte vloerkleed een paar keer over de grond laten glijden om te testen of de verpakking het houdt.

Retourinstructies
Retourneren is op eigen risico, dus let daarom bij het retoursturen goed op de volgende punten:
- Zorg er altijd voor dat het artikel schoon en niet beschadigd is.
- Stuur het artikel terug zoals je het hebt ontvangen. Liefst in de originele verpakking.
- Zorg dat je het artikel goed beschermt zodat het beslist niet wordt blootgesteld aan het transport.
- Maak voor de zekerheid een foto van hoe je het artikel hebt verpakt en naar ons verstuurt.
- Bewaar altijd de T&T code van het retour die je hebt ontvangen.

* Wij hebben het recht om waardevermindering bij jou in rekening te brengen wanneer het artikel schade heeft gelopen door een ondeugdelijke verpakking of gebruikssporen bevat.

 

U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht."Hierbij graag de woorden "Europees modelformulier voor herroeping" door laten linken naar (een PDF van) het onaangepaste formulier zoals dat hier te vinden is: https://www.thuiswinkel.org/data/uploads/reglementen/Modelformulier_voor_herroeping.docx.

 

Je kunt de retour sturen naar onderstaand adres:
Interieur 05
Douwe Tammingawei 34
8914 BK Leeuwarden
Nederland

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode