Taupe

Tonen als Foto-tabel Lijst

5 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Vloerkleed Sensation Taupe - Brinker
  Vloerkleed Sensation Taupe - Brinker
  € 558,00
 2. Vloerkleed Chanelle 248 Taupe - Desso
  Hoogpolig Vloerkleed Chanelle 248 Taupe - Desso
  € 389,00
 3. Rond vloerkleed Roundabout Mix 736 Taupe - Perletta
  Rond vloerkleed Roundabout Mix 736 Taupe - Perletta
  € 1.110,00 € 1.319,00
per pagina
Taupe

Taupe vloerkleden

Een vloerkleed kopen in de kleur taupe is tegenwoordig een populaire kleur keuze. Deze kleur valt meestal een beetje tussen bruin en grijs in. De kleur taupe komt in verschillende kleuren voor en wordt daardoor vaak het donkerdere en warmere grijs genoemd. Ook kan het soms zijn dat de kleur taupe zelfs een beetje paarsig lijkt.

Hoe combineer ik de kleur in mijn kamer?

Door een vloerkleed in de kleur taupe toe te voegen aan je woon/leef ruimte, creëer je meer diepte en contrast in die ruimte. Ook zorg een taupe vloerkleed voor een erg warme en serene sfeer. Omdat deze kleur vloerkleden in verschillende tinten zijn te krijgen, is het een erg veilige keuze en kan je een taupe karpet wel in elke ruimte neerleggen.

Verschillende taupe vloerkleden

Ook verkopen wij taupe vloerkleden in verschillende tinten taupe. Zo hebben wij de collectie Shaggy vloerkleden in de kleur taupe en beige, deze hoogpolige vloerkleden vallen allebei onder de kleur taupe. Er zijn ook wollen maatwerk vloerkleden in de kleur taupe of waar deze kleur in is verwerkt. Deze kleden kunnen op maat worden gemaakt. De vintage vloerkleden Aila en Infinity zijn ook beschikbaar in de kleur taupe.

Als je uiteindelijk een mooi taupe vloerkleed hebt uitgekozen kan je hem gewoon via onze website bestellen, of kom gerust langs en bekijk hem in onze showroom.

 

 

 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode