Vloerkleed op maat laten maken?

Vloerkledenloods biedt een groot aantal vloerkleden en karpetten die op maat te maken zijn. Je kan ze direct via onze webshop bestellen of eerst een staal opvragen. Een vloerkleed op maat is verkrijgbaar in verschillende kleuren en poolhoogten. Denk aan bruin, antraciet, grijs, zwart, ivoor, taupe en rood. De poolhoogte varieert van 1,5 tot wel 4 cm. 

Maatwerk vloerkleden worden speciaal voor jou op maat gemaakt. Hierdoor zit er over het algemeen een iets langere levertijd op. Je moet rekenen op gemiddeld vier tot twaalf weken levertijd. Wij leveren een vloerkleed op maat tot een maximale breedte van 400 cm. (4 meter) en een maximale lengte van 700 tot 1000 cm (7 tot 10 meter). De lengte is afhankelijk van het weefgetouw. Dit is verschillend per fabrikant. 

Elke woning is anders!

Daarom leveren wij ook vloerkleden op maat gemaakt. Ben je op zoek naar een vloerkleed, maar vind je in onze bestaande collectie vloerkleden niet precies de afmeting die je nodig hebt? Dan is dat geen probleem, je kan er namelijk voor kiezen om uit onze maatwerk collectie een vloerkleed op maat te laten maken. Op die manier kun je toch een passend tapijt bestellen.

Vrijwel iedere afmeting is mogelijk. Kies bijvoorbeeld een rechthoekig vloerkleed, of vierkant? Je kan ook een langwerpig karpet bestellen wat fungeert als loper. Voor het bestellen van je vloerkleed op maat kun je terecht in onze webshop maar ook in onze showroom. Onze medewerkers adviseren je graag op basis van jouw specifieke wensen over de mogelijkheden van een vloerkleed op maat.

Kies je vloerkleed op maat in drie stappen:

  1. Kies een vloerkleed dat past bij je interieur.
  2. Bepaal de gewenste vorm van jouw vloerkleed; rechthoekig, vierkant of loper
  3. Kies de gewenste afmeting.

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen gaan we direct aan de slag. Je wordt via de e-mail geïnformeerd over de verwachte leverdatum. Omdat een vloerkleed op maat speciaal voor jou in de fabriek gemaakt wordt is het niet mogelijk om deze te retourneren. Indien je twijfelt over de kleur raden wij je aan om eerst stalen te bestellen.

Nog vragen? Kom eens langs in de showroom (de koffie staat klaar en onze medewerkers helpen je graag) of neem via de telefoon (058-8430755) of chat contact met ons op. In onze winkel liggen ook veel stalenbundels welke je eerst thuis kunt neerleggen in de ruimte waar het vloerkleed komt te liggen.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode