Moderne vloerkleden

Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 953

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-30 van 953

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Modern vloerkleed

Moderne vloerkleden geven je woon- of slaapkamer meteen een frisse uitstraling en geven een compleet nieuwe look. Met een modern vloerkleed breng je echt een nieuwe sfeer in huis. Moderne vloerkleden passen over het algemeen het beste in een interieur met strakke lijnen. De kleden bestaan vaak uit weefstijlen met abstracte figuren en patronen of hebben een effen en ‘cleane’ look.

Moderne vloerkleden zijn veelal handgeweven tenzij anders aangegeven en van zeer hoge kwaliteit. Wij verkopen uitsluitend merken die deze hoge kwaliteit bieden, zoals BrinkerBrink & Campman en Perletta. Moderne vloerkleden zijn kleden gebaseerd op de trends van nu. Koop een modern vloerkleed en je bent dus een trendsetter!

Modern vloerkleed

Uit welke materialen bestaan moderne vloerkleden?

Moderne kleden bestaan uit een groot aantal verschillende materialen, maar het overgrote merendeel bestaat uit scheerwol. Wol is een zeer warm materiaal en heeft een heel groot voordeel ten opzichte van andere materialen, namelijk dat het zelfreinigend is. Zelfreinigend? Yeah sure.. Toch wel, want wol is een natuurlijk product wat bestaat uit gebundelde schapenharen. Stel er komt een vlek in je kleed, dan zit deze vlek op de buitenste laag van de schapenhaar. Het mooie van schapenharen is dat het steeds de buitenste laag loslaat. Hierdoor laat dus de laag met de vlek los, en zie je de vlek beetje bij beetje verdwijnen. Natuurlijk betekent het niet dat je geen actie hoeft te ondernemen wanneer er vlekken ontstaan. Hiervoor hebben we een heel handige onderhoud-set van James©. En wol is natuurlijk ook heerlijk zacht en warm! Daarnaast zijn er ook veel moderne vloerkleden gemaakt van materialen zoals viscose, chenille, tensil, polyester, jute en zelfs leer of combinaties hiervan.

Welke moderne stijlen zijn populair?

Erg populair zijn de 'gevlochten' kleden. Hierbij wordt het materiaal gevlochten waardoor er een vlecht ontstaat. Ook zijn vloerkleden met een grove pool-lus populair. Hierdoor ontstaat er een soort van 'knopen effect'.

Moderne kleden zijn bovendien heel goed te combineren met een klassieke inrichting. Zo krijg je een mooi contrasterend effect. Koop je een modern vloerkleed dan haal je een stijlvolle en trendy aanvulling in huis die je interieur echt ‘one of a kind’ maakt.

Modern vloerkleed kopen

Ben je niet zo van de vintage vloerkleden en hou je van strakke vormen en aansprekende designs, koop dan een modern vloerkleed. Ons assortiment biedt meer dan genoeg keuze.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode